Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul fotbalist pe care Gigi Becali vrea să-l transfere la FCSB după plecarea lui Moruţan. Răspuns categoric: "Nu pot să las echipa fără cel mai bun jucător!"

Primul fotbalist pe care Gigi Becali vrea să-l transfere la FCSB după plecarea lui Moruţan. Răspuns categoric: "Nu pot să las echipa fără cel mai bun jucător!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) l-a vândut pe Olimpiu Moruţan (22 de ani) în Turcia, la Galatasaray, şi acum trebuie să-l înlocuiască pe mijlocaş. A pus ochii pe Hervin Ongenda (26 de ani), dar Valeriu Iftime nu e dispus să-i dea drumul acum fotbalistului de la FC Botoşani.

Primul fotbalist pe care Gigi Becali vrea să-l transfere la FCSB după plecarea lui Moruţan

Olimpiu Moruţan a fost vândut de FCSB în Turcia, la Galatasaray, pentru 5,7 milioane de euro şi acum Gigi Becali caută variante pentru înlocuirea sa în echipă. Unul dintre numele rostite de patronul FCSB e cel al francezului Hervin Ongenda, fotbalist la FC Botoşani. Chestionat în legătură cu disponibilitatea lui Ongenda, Valeriu Iftime, patronul Botoşaniului, a spus că nu poate să-şi cedeze cel mai bun jucător.

Iftime a dezvăluit că i l-a propus lui Becali pe Ongenda în urmă cu mai mult timp, dar acesta a refuzat: „E prima dată când aud despre aşa ceva. Gigi nu m-a căutat să mă întrebe de Ongenda. Eu când i l-am propus acum vreun an pe Ongenda lui Gigi ,el strâmba din nas şi spunea că nu e bun, că e gras şi aşa mai departe.

Acum văd că îl vrea, dar nu pot să accept eu acest transfer. Nu este corect faţă de Croitou şi nu îl pot lăsa pe Marius fără cel mai bun jucător al nostru. Dacă aveam un înlocuitor pentru Ongenda, atunci puteam să stăm de vorbă. Dar nu am nicio soluţie bună pentru înlocuirea lui Ongenda”, a spus Iftime, conform prosport.ro.

Hervin Ongenda a strâns şase meciuri în acest sezon de Liga 1, timp în care a marcat de două ori.

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Hervin Ongenda în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbtransferongendaiftimefc botosani 

viewscnt
Articole similare