Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul fotbalist român într-un meci oficial, după pauza cauzată de pandemia de coronavirus

Primul fotbalist român într-un meci oficial, după pauza cauzată de pandemia de coronavirus

Stranieri

Comentarii

Mijlocaşul Alexandru Băluţă a fost primul jucător român pe teren, la reluarea meciurilor întrerupte de pandemia de coronavirus.

Fostul fotbalist al CS Universitatea Craiova a fost titlar în partida pe care echipa lui, Slovan Liberec, o dispută, sâmbătă, în deplasare, cu FC Teplice, prima în Cehia  după intrerupere. El a fost schimbat, în minutul 56, cu Beran, la scorul de 2-0 pentru gazde. Scorul este acelaşi după o oră de joc.

Această partidă disputată fără spectatori este o restanţă din etapa a XXIII-a.

Meciurile din etapa a XXV-a a campionatului ceh de fotbal vor avea loc marţi şi miercuri.

Campionatul ceh a fost întrerupt la mijlocul lunii martie şi s-a reluat la numai o săptămână după ce s-a jucat fotbal din nou în Germania, primul campionat important din Europa, care a dat tonul revenirii.

Pe primul loc se află Slavia Praga, echipa la care evoluează Nicuşor Stanciu, cu 58 de puncte, după 24 de etape, urmată de Viktoria Plzen, cu 50 de puncte, şi de Jablonec, cu 40 de puncte. Sparta Praga, formaţia portarului Florin Niţă, ocupă locul 9, cu 35 de puncte.

În Cehia, au fost înregistrate până în prezent 8.853 de cazuri de infectare cu Sars-CoV-2 şi 314 de decese, la o populaţie de 10,5 milioane de locuitori.

Afla mai multe despre: alexandru băluţă 

viewscnt
Articole similare