Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul greu care pleacă de la PSG după venirea lui Messi. Mourinho îl vrea la AS Roma şi a demarat negocierile

Primul greu care pleacă de la PSG după venirea lui Messi. Mourinho îl vrea la AS Roma şi a demarat negocierile

PSG

Comentarii

Presa spaniolă şi cea franceză anunţă că AS Roma vrea să-l aducă de la PSG pe Mauro Icardi.

Nu este niciun secret că Mauro Icardi şi Leo Messi nu au deloc o relaţie bună. Prin urmare, zvonurile care îl dau ca şi plecat de la PSG pe atacantul argentinian, nu sunt deloc surprinzătoare.

Surprinzătoare ar putea fi însă următoarea destinaţie a lui Icarci. Potrivit Diario Gol, Jose Mourinho vrea să-l transfere la AS Roma, acolo unde Icardi ar putea face cuplu în ofensivă cu Tammy Abraham, atacantul lui Chelsea, pentru care Roma are deja un acord.

Singura mare problemă în calea transferului pare să fie salariul de 10 milioane de euro anual pe care îl încasează Icardi. PSG vrea să scape de acest salariu, în timp ce AS Roma nu şi-l poate permite în acest moment.

”Mourinho a transmis responsabililor clubului să profite de această oportunitate pentru a-l aduce la Roma pe Icardi” scrie sursa citată. Se pare că negocierile ar fi în punctul de început, dar Icardi are şanse mici să ajungă la Roma din pricina salariului său. Roma ar accepta să achite o parte din el, iar acum rămâne de văzut dacă PSG va fi înduplecată să plătească partea de 40% care i-ar reveni în urma împrumutului jucătorului.

Afla mai multe despre: mauro icardi 

viewscnt
Articole similare