Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul "greu" sacrificat de Laporta la Barcelona. Trei nume pe lista înlocuitorilor

Primul "greu" sacrificat de Laporta la Barcelona. Trei nume pe lista înlocuitorilor

FC Barcelona

Comentarii

Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, trece la curăţenie odată cu încheierea sezonului de LaLiga, stagiune încheiată de catalani pe locul al treilea în clasament.

Laporta a anunţat măsuri şi decizii importante odată cu încheierea sezonului şi se pare că se ţine de cuvânt. Mai mulţi grei din echipă vor pleca, iar primul dintre ei pare să fie Jordi Alba (32 de ani). Potrivit Sport, ziar cu surse foarte bune în cadrul clubului catalan, Barcelona caută fundaş stânga, după ce Junior Firpo va fi vândut, iar Alba are viitorul incert.

Potrivit sursei citate, lui Alba îi va fi condiţionată continuitatea la club de o reducere salarială care i-a fost propusă de conducere, din cauza situaţiei financiare precare. Ar fi a treia reducere salarială pe care Alba şi jucătorii Barcelonei o acceptă în ultimul an de zile, de la startul pandemiei de COVID-19.

Barcelona are şi o listă de posibili înlocuitori pentru Jordi Alba. Potrivit Sport, Robin Gosens (26 de ani, Atalanta), Angelino (24 de ani, RB Leipzig) şi Jose Gaya (25 de ani, Valencia) sunt numele de pe lista şefilor din birourile de pe Camp Nou în ceea ce priveşte fundaşul stânga de viitor.


 

Afla mai multe despre: laportabarcelonalistatransferurigosensangelinogay 

viewscnt
Articole similare