Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul interviu acordat de Cristiano Ronaldo după revenirea la United: ”Ferguson a fost 'cheia'. Vreau să fac din nou istorie”

Primul interviu acordat de Cristiano Ronaldo după revenirea la United: ”Ferguson a fost 'cheia'. Vreau să fac din nou istorie”
Comentarii

Cristiano Ronaldo a revenit oficial la Manchester United, la 12 ani de când a părăsit formaţia engleză pentru Real Madrid.

Cristiano Ronaldo a revenit oficial la Manchester United. ”Diavolii roşii” au reuşit unul dintre cele mai bune transferuri din perioada de mercato prin aducerea portughezului şi le-au şi dat peste nas rivalilor de la City, care erau de asmenea interesaţi de lusitan.

Deşi are 36 de ani, Cristiano rămâne unul dintre cei mai buni marcatori din fotbalul mondial. Cu numărul şapte pe spate sau nu, Ronaldo va înscrie goluri pentru formaţia lui Solskjaer, iar acesta revine la Manchester motivat să câştige trofee. Portughezul s-a declarat mândru de întoarcere şi de felul în care a fost primit de fani şi a anunţat lucruri mari în viitor pentru club.

Primul interviu acordat de Cristiano Ronaldo după revenirea la United

"Aşa cum ştiţi, am avut o istorie fantastică la acest club, am venit aici când aveam doar 18 ani, sunt foarte fericit să mă întorc acasă după 12 ani. Mă bucur foarte mult şi abia aştept să debutez. Aşa cum ştie toată lumea, de când am semnat cu Manchester United la 18 ani, Ferguson a fost 'cheia'.

Îmi aduc aminte că am jucat împotriva acestui club când eram la Sporting şi pentru mine Sir Alex este ca un tată în fotbal. M-a ajutat mult, m-a învăţat multe şi a avut un rol important. Prin prisma relaţiei noastre, vorbim tot timpul şi este o persoană incredibilă, îl plac foarte mult şi a fost cheia pentru poziţia în care mă aflu acum, cea de a semna cu Manchester United.

Cred că este cea mai bună decizie pe care puteam s-o fac, este exact la ţintă, în opinia mea. M-am mutat de la Juventus la Manchester, este un nou capitol şi sunt foarte mândru şi fericit şi vreau să fac din nou istorie, să ajut clubul să câştige trofee. 

Am avut o discuţie (n.r. cu Ole Gunnar Solskjaer), dar sigur că voi avea mai mult timp să vorbesc cu el faţă în faţă, pentru a şti la ce să mă aştept. Aşa cum ştiţi, am jucat cu el doi-trei ani la Manchester United şi am o relaţie bună cu el, dar acum suntem în roluri diferite, eu sunt jucător şi el antrenor.

Am o relaţie extraordinară cu el şi am venit la Manchester pentru a ajuta echipa să obţină rezultate, iar antrenorul poate să mizeze pe mine pentru orice doreşte, sunt disponibil pentru tot. Fanii sunt cheia fotbalului. Acum, cu stadioanele din nou pline de suporteri, nu mai este ca acum un an, cu stadioanele goale.

Sunt mândru de faptul că fanii lui Manchester United sunt speciali. Ştiu că încă îmi cântă numele pe stadion, ceea ce mă face şi mai fericit, iar scopul meu este să dau totul pe teren, aşa cum am făcut tot timpul. Sper să îi văd foarte curând", a declarat Cristiano, pentru site-ul oficial al lui Manchester United.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldocr7manchester united 

viewscnt
Articole similare