Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul jucător adus de Rednic care se desparte de Dinamo: "99% vom rezilia contractul"

Primul jucător adus de Rednic care se desparte de Dinamo: "99% vom rezilia contractul"

Fotbal intern

Comentarii

Atacantul Gregory Tade se va despărţi de Dinamo în această iarnă, a anunţat, marţi dimineaţă, preşedintele clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare, Alexandru David.

În vârstă de 32 de ani, atacantul trecut şi pe la CFR Cluj şi FCSB a fost adus de Mircea Rednic în noiembrie, dar francezul avea ruptură de menisc şi nu a jucat niciun meci oficial pentru Dinamo. Pe 13 decembrie, el a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

"În cazul lui Tade lucrurile sunt destul de clare. Când am semnat cu el, ştiam că ar putea avea o problemă şi ar putea apărea o recidivă. Discuţiile au fost clare. I-am spus că dacă se va întâmpla ceva de genul, clubul îşi va asuma plata operaţiei, iar în funcţie de verdict şi de perioada de indisponibilitate, vom vorbi despre rezilierea contractului. Asta e situaţia lui.

A avut acele probleme medicale despre care şitţi (n.r. ruptură de menisc). A fost plătit până în ultima zi, l-am trimis la clinică în Turcia, iar clubul a suportat operaţia. E în recuperare, dar 99% vom rezilia contractul, având în vedere perioada mare de recuperare (n.r. 3 luni)", a declarat Alexandru David la TV Pro X.

"Nu cred că mai sunt mulţi jucători care vor pleca. Totul ţine de cum vor evolua jucătorii cu Astra. Dacă o vor face ca-n meciul cu Craiova, lista va fi scurtă", a precizat Alexandru David.

45 de minute a evoluat Tade pentru echipa din Ştefan cel Mare în meciul amical cu Concordia Chiajna, scor 0-1, disputat luna trecută la Ştefăneşti.

32 de ani a împlinit Tade pe 2 septembrie. Născut la Nantes, Tade şi-a început cariera de jucător profesionist la Forfar Athletic şi a mai evoluat în Scoţia pentru Stranraer, Clyde, Raith Rovers, Inverness şi St. Johnstone. În România a jucat la CFR Cluj (2013-2015) şi FCSB (2015-2016), a fost transferat în urmă cu doi ani la Qatar Sports Club (Qatar) şi, în sezonul trecut, a evoluat pentru Maccabi Petah Tikva în prima ligă a campionatului din Israel.

18 goluri a marcat Tade în Liga 1 în sezonul competiţional 2014-2015, fiind golgeterul campionatului intern în tricoul clujenilor de la CFR. 

Afla mai multe despre: rednictadecontract 

viewscnt
Articole similare