Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul jucător al Barcelonei care vorbeşte deschis despre "cazul Griezmann". Reacţia avută după ce s-a spus că francezul nu e dorit de vestiar pe Camp Nou

Primul jucător al Barcelonei care vorbeşte deschis despre "cazul Griezmann". Reacţia avută după ce s-a spus că francezul nu e dorit de vestiar pe Camp Nougalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Publicaţia catalană Mundo Deportivo a publicat astăzi un interviu amplu cu mijlocaşul Ivan Rakitic, în care croatul vorbit despre viitorul său, dar şi despre posibila venire a lui Antoine Griezmann la Barcelona.

S-a vorbit mult despre o despărţire a lui Rakitic de gruparea de pe Camp Nou, însă mijlocaşul a demontat aceste zvonuri, precizând că îşi doreşte să cucerească din nou Liga Campionilor în tricoul blaugrana.

Mai mult, Rakitic spune că nu se simte în niciun fel ameninţat de venirea lui De Jong şi e convins că va rămâne titluar: "El nu joacă pe aceeaşi poziţie cu mine, postul meu e ocupat!".



Legat de "cazul Griezmann", Rakitic a vorbit fără perdea după ce în presa din Spania apăruseră zvonuri că francezul n-ar fi dorit de vestiar la Barcelona, după ce în urmă cu un an refuzase oferta catalanilor.



Ratikic spune că lucrurile nu stau deloc aşa, iar campionul mondial ar fi primit cu braţele deschise pe Camp Nou.

"Este un jucător de top, unul dintre cei mai buni din lume şi normal că mi-aş dori ca el să fie în echipa mea. E un profesionist desăvârşit care a câştigat aproape tot ce se putea şi cu siguranţă ar aduce un plus în orice echipă", a spus Rakitic.

Afla mai multe despre: barcelonagriezmannbarcelonarakitic 

viewscnt
Articole similare