Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul jucător care bate palma cu CFR Cluj, după câştigarea titlului: "Am ajuns la un acord!" Pe ce perioadă a semnat

Primul jucător care bate palma cu CFR Cluj, după câştigarea titlului: "Am ajuns la un acord!" Pe ce perioadă a semnat

Fotbal intern

Comentarii

Mijlocaşul echipei CFR Cluj, Ovidiu Hoban, a anunţat, duminică seară, la finalul meciului cu FCSB, că a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului cu formaţia ardeleană.

Fotbalistul în vârstă de 36 de ani va continua încă un sezon în Gruia.

"Am discutat cu conducerea şi am ajuns la un acord pentru încă un an. Încă un an mai rămân", a declarat Ovidiu Hoban, pentru Telekom Sport.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0, campioana CFR Cluj, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I. Golul a fost marcat de Teixeira, în minutul 53, din foarfecă laterală. În minutul 50, Ioan Hora a ratat un penalti acordat pentru un fault în careu al lui Males la Man.

"Un gust amar în această seară, asta e, ce să facem. Ne-am fi dorit în această seară să încheiem măcar cu o remiză. Important e până la urmă că noi suntem campioni şi nu trebuie să uităm acest lucru. Şi noi am avut o grămadă de ocazii, nu le-am fructificat şi cred că acolo s-a scris istoria acestui meci", a mai spus Hoban.

Ovidiu Hoban joacă la CFR Cluj din 2017, timp în care a adunat 55 de meciuri, 5 goluri şi 5 assist-uri, dar şi două titluri de campion al Ligii 1.

Afla mai multe despre: hoban 

viewscnt
Articole similare