Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul jucător care o refuză pe FCSB în această iarnă! "Îl respect pe Gigi Becali, dar acum nu se poate face transferul"

Primul jucător care o refuză pe FCSB în această iarnă! "Îl respect pe Gigi Becali, dar acum nu se poate face transferul"

FCSB

Comentarii

Atacantul Andrei Ivan îşi doreşte să continue la echipa austriacă Rapid Viena, în ciuda interesului de la FCSB, a anunţat impresarul internaţionalului român.

Atacantul în vârstă de 21 de ani este împrumutat în acest sezon de ruşii de la Krasnodar la Rapid Viena, club care are opţiunea transferului definitiv. Cu toate acestea, patronul FCSB-ului, Gigi Becali, a anunţat că vrea să-l transfere pe Andrei Ivan.

"În momentul de faţă, nici tehnic şi nici practic nu se poate pune problema unui transfer. Între Krasnodar şi Rapid Viena există un contract beton şi nu sunt şanse pentru un transfer în iarnă. Respect Steaua, îl respect pe Gigi Becali, dar în momentul de faţă chiar nu se poate realiza acest transfer. Nu există nicio şansa.

Jucătorul vrea să aibă continuitate, se simte bine la Viena, este într-o capitală civilizată, este respectat de cei de la club, joacă şi în Europa League", a spus impresarul lui Andrei Ivan, Ion Carp, pentru Ziare.com.

În actualul sezon, Ivan a reuşit să înscrie trei goluri şi să dea o pasă decisivă, în 23 de apariţii pentru Rapid Viena.

1,2 - milioane de euro este cota atacantului dorit de  FCSB

3 - numărul cluburilor din cariera lui Andrei Ivan: Universitatea Craiova, Krasnodar, Rapid Viena

6 - selecţii are Ivan la naţionala de seniori a României

Afla mai multe despre: ivanbecalifcsb 

viewscnt
Articole similare