Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul jucător care pleacă de la Barcelona! A cedat şi a răbufnit în presă: "Mai am un an de contract, dar vreau să fiu vândut!"

Primul jucător care pleacă de la Barcelona! A cedat şi a răbufnit în presă: "Mai am un an de contract, dar vreau să fiu vândut!"

FC Barcelona

Comentarii

Mijlocaşul Gerard Deulofeu, împrumutat de FC Barcelona la Watford până la finalul sezonului, a mărturisit că în vară îşi doreşte să se despartă definitiv de clubul său de suflet.

"Nu există nicio şansă ca eu să mă întorc la Barcelona. Ei nu mă vor şi nici eu nu-mi doresc. Mai am un an de contract, dar în această vară vreau să fiu vândut! Nu vreau să mai fiu împrumutat, ci vândut definitiv", a spus Gerard Deulofeu, pentru postul catalan de radio RAC 1.

Fotbalistul spaniol şi-a exprimat nemulţumirea, la sfârşitul lui aprilie, după ce clubul catalan a omis să-i treacă numele pe tricourile de campioni, eroare pusă pe seama sponsorului tehnic.

Gerard Deulofeu a jucat în 17 meciuri la Barcelona, în prima parte a acestui sezon, şi a înscris un gol, după ce a fost răscumpărat în vara anului trecut de la Everton, pentru 12 milioane de euro. Totuşi, catalanii nu au fost mulţumiţi de randamentul său, iar în ianuarie l-au împrumutat la Watford, în schimbul unui milion de euro.

În vârstă de 24 de ani, Deulofeu este un jucător produs de "La Masia" şi, pe lângă Barcelona, Everton şi Watford, a mai jucat la FC Sevilla şi AC Milan.

14 milioane de euro este cota lui Deulofeu, conform Transfermarkt.de

23 de meciuri a strâns, în total, la Barcelona

Afla mai multe despre: barcelonadeulofeutransfer 

viewscnt
Articole similare