Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul jucător care se transferă din lotul României U21. Oferte uriaşe puse pe masă pentru Puşcaş: "Acum nu mai ţine doar de mine"

Primul jucător care se transferă din lotul României U21. Oferte uriaşe puse pe masă pentru Puşcaş: "Acum nu mai ţine doar de mine"
Comentarii

Naţionala României a reuşit un Campionat European de excepţie în Italia şi în San Marino, iar acum jucătorii pregătiţi de Mirel Rădoi sunt aproape de a reuşi transferuri importante la cluburi uriaşe din Europa.

Aşa cum era de aşteptat, cei mai buni jucători din naţionala României, Ianis Hagi, Alexandru Cicâldău şi George Puşcaş, sunt, totodată, şi cei mai râvniţi pe piaţa transferurilor. Dacă despre Ianis Hagi s-a scris inclusiv că ar fi dorit de FC Barcelona sau de Bayern Munchen, Cicâldău a fost monitorizat de Napoli sau de Sassuolo.

În ceea ce-l priveşte pe George Puşcaş, atacantul îşi va schimba, cu siguranţă, echipa în această vară, însă va rămâne în Italia. Cum Palermo nu s-a înscris în noul sezon din Serie B, românul este pregătit pentru o nouă provocare.

Presa din Italia scrie că trei echipe importante se luptă pentru transferul atacantului. Prima este Ascoli, care a încheiat sezonul trecut pe locul 12 în Serie B. Pe lângă această ofertă, Puşcaş mai are alte două din Serie A, de la echipe cu pretenţii în fiecare stagiune. De ani buni, Sassuolo este un club important în prima ligă din Italia, iar acum este interesată de aducerea atacantului român.

"Îmi voi lua câteva zile libere, apoi voi decide ce voi face împreună cu agenţii mei, Cătălin Sărmăşan şi Crescenzo Cecere. Mi-ar plăcea să rămân în Italia, dar analizez, de asemenea, şi alte posibilităţi din afara Italiei. Nu ţine doar de mine", a declarat George Puşcaş, într-un interviu acordat pentru Tutto Mercato.

În plus, atacantul de 23 de ani este dorit şi de Fiorentina, echipă care în sezonul trecut s-a concentrat doar pe jucători tineri, iar acest lucru s-a văzut şi în clasament. Gruparea viola a terminat campionatul pe locul 16, la doar trei puncte de primul loc retrogradabil.

Fiorentina a vrut să transfere de la FCSB

George Puşcaş nu a fost singurul jucător pe care Fiorentina l-a dorit în această vară. Chiar săptămâna trecută, italienii au făcut o ofertă de 3,5 milioane de euro către FCSB pentru a-l cumpăra pe Florinel Coman. Transferul a picat din start, după ce Gigi Becali a luat în glumă oferta făcută de Fiorentina.

"Sunt mai bogat ca Fiorentina, să facă oferta la alţii mai săraci. Să ia de unde vor ei! Să fie sănătoşi, la ei acasă. În momentul ăsta, Coman nu are valoare de transfer. Nu ştiu cât să cer, nici 20 de milioane dacă primesc nu e suficient! Nu discut deloc. Vreau să mă calific în grupele Europa League, pe urmă vorbesc. Acum nu mai zic nimic de vânzarea jucătorilor" , declarat Gigi Becali.

  • 3 milioane de euro este cota lui Puşcaş pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fiorentinapuscas 

viewscnt
Articole similare