Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul jucător care şi-a reziliat contractul cu CS U Craiova: ”Am o ofertă din România şi două din Bulgaria!”

Primul jucător care şi-a reziliat contractul cu CS U Craiova: ”Am o ofertă din România şi două din Bulgaria!”

Superliga

Comentarii

Apostol Popov este primul jucător care se desparte de CS U Craiova în această vară. Fundaşul de 35 de ani a venit pe ”Oblemenco” în vara lui 2015 şi a adunat 66 de prezenţe în tricoul Craiovei.

Popov a anunţat în presa din ţara sa că s-a despărţit de CS U Craiova. În vârstă de 35 de ani, fundaşul bulgar spune că şefii clubului nu i-au propus prelungirea, dar nu are de gând să renunţe la fotbal. Apostol Popov susţine că are oferte din România şi Bulgaria şi spune că încă mai poate face faţă:

”A fost senzaţional să câştigăm Cupa României, un trofeu este adevărata răsplată a muncii de un sezon, dar cu siguranţă voi pleca de la Craiova, conducerea clubului m-a anunţat deja că nu-mi va prelungi contractul. Am o ofertă din România şi două din Bulgaria, voi vedea ce voi alege. Vreau să mai joc, cred că pot să o fac până la 40 de ani. Mi-aş dori să-mi închei cariera la Botev Plovdiv, dar să vedem când”, a declarat Popov pentru gong.bg.

Decizia oltenilor vine în contextul în care Florin Gardoş a decis să rămână pentru încă doi ani pe ”Ion Oblemenco”. Fostul fundaş al FCSB-ului a rămas liber de contract după ce s-a despărţit de Southampton şi a decis să-şi continue cariera la Craiova.

Apostol Popov juca la Craiova din vara lui 2015, când a venit de la ŢSKA Sofia. Ulterior, a devenit jucător de bază, însă în acest sezon a jucat foarte rar şi a adunat doar 7 prezenţe în tricoul câştigătoarei Cupei României.

Afla mai multe despre: apostol popovcs u craiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare