Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul jucător de la Atalanta depistat pozitiv. Primarul oraşului Bergamo: "Meciul cu Valencia a fost un focar puternic"

Primul jucător de la Atalanta depistat pozitiv. Primarul oraşului Bergamo: "Meciul cu Valencia a fost un focar puternic"

Serie A

Comentarii

Marco Sportiello, portarul celor de la Atalanta, este primul jucător al echipei din Bergamo depistat pozitiv. Oraşul este al doilea cel mai afectat de Coronavirus din Italia

Atalanta a anunţat oficial că Marco Sportiello, 27 de ani, este primul jucător al echipei care a contactat COVID-19. Potrivit comunicatului, portarul este asimptomatic şi se afla în carantină la domiciliu, la fel ca şi restul coechipierilor săi. Carantina de două săptămâni a bergamascilor ar fi trebuit să se încheie pe 27 martie.

Tot marţi, primarul oraşului Bergamo, Giorgio Gori, a vorbit despre o ipoteză lansată zilele trecute, potrivit căreia meciul dintre Atalanta şi Valencia, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, jucat pe 19 februarie, la Milano, a fost unul dintre focarele care au dus la situaţia dramatică din Lombardia.

"Au fost 40.000 de oameni din Bergamo la meci, apoi au sărbătorit în baruri. Cu siguranţă, în acea seară a fost o escaladare majoră a virusului", a declarat Gori.

Milano şi Bergamo sunt cele mai afectate oraşe din Italia, ambele aflate în nord, în regiunea Lombardia. De altfel, dintre cele 753 de decese înregistrate în ultimele 24 de ore, 546 provin din Lombardia.

Afla mai multe despre: atalantacoronavirussportiello 

viewscnt
Articole similare