Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul jucător de la FCSB care a recunoscut public că regretă plecările lui Budescu şi Alibec: ”Personal, îmi lipsesc cei doi foşti colegi!”

Primul jucător de la FCSB care a recunoscut public că regretă plecările lui Budescu şi Alibec: ”Personal, îmi lipsesc cei doi foşti colegi!”

Superliga

Comentarii

Cristi Bălgrădean spune că FCSB a pierdut mult prin plecările lui Constantin Budescu şi Denis Alibec. Portarul FCSB-ului susţine că le duce lipsa celor doi jucători.

FCSB s-a despărţit în această vară de Constantin Budescu, pe care l-a vândut la Al Shabab în schimbul a 2,5 milioane de euro. De asemenea, Denis Alibec nu mai face parte din lotul FCSB-ului şi este şi el pe picioare de plecare. Cristi Bălgrădean spune că regretă plecările celor doi, deşi au fost aduşi alţi jucători în locul lor:

”Într-adevăr, am pierdut doi jucători exponenţiali din punctul meu de vedere, pe Costică şi pe Denis. Au venit alţi doi băieţi care ne ajută, dar mie, personal, îmi lipsesc cei doi foşti colegi”, a declarat Cristi Bălgrădean.

Portarul de 30 de ani spune că FCSB dispune totuşi de o echipă suficient de valoroasă încât să-şi atingă obiectivele în noul sezon: ”Avem un lot destul de numeros, zic eu, şi de valoros, prin care putem să mergem pe toate trei fronturile. M-am acomodat foarte bine, s-a văzut şi în teren, mă cunoşteam cu majoritatea jucătorilor şi nu a fost nicio problem”.

Afla mai multe despre: cristi balgradeanfcsbconstantin budescudenis alibecliga 1 

viewscnt
Articole similare