Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul jucător de la FCSB de care Becali poate scăpa! Preşedintele clubului din Liga 1 a confirmat totul: ”Am vorbit cu el!”

Primul jucător de la FCSB de care Becali poate scăpa! Preşedintele clubului din Liga 1 a confirmat totul: ”Am vorbit cu el!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali ar putea scăpa în această iarnă de unul dintre jucătorii pe care nu îi mai vrea la echipă. Este vorba despre mijlocaşul Marco Dulca.

Marco Dulca, 23 de ani, a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali la FCSB. Fotbalistul nu reuşeşte să se impună în echipa roş-albaştrilor. 

Mijlocaşul defensiv a sosit la FCSB în vară, de la Chindia. Deşi au trecut mai bine de 3 luni de atunci, fotbalistul nu a reuşit să devină om de bază în echipa patronată de Gigi Becali. 

Plecat de la Chindia când lucrurile păreau că se îndreaptă într-o singură direcţie, retrogradarea, Marco Dulca ar putea reveni la Târgovişte. Echipa s-a aflat în mare formă cu Toni Petrea la conducere, dar în ultimul timp echipa nu mai reuşit să producă surprize. 

Marcel Ghergu, preşedintele celor de la Chindia Târgovişte, a recunoscut că a discutat cu Marco Dulca despre o potenţială revenire a mijlocaşului. Totuşi, nimic nu este concret în acest moment. 

”Am vorbit şi eu cu Marco, nu e nimic concret, dar se discută. Din ce am înţeles, FCSB nu-l mai vrea, iar singura lui soluţie este Chindia”, a declarat Marcel Ghergu, conform playsport.ro.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Marco Dulca în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Ce spunea în urmă cu o lună preşedintele de la Chindia

”În primul rând, trebuie să vedem dacă Marco Dulca îşi doreşte să revină la noi. El este sub contract cu FCSB, vom vedea. Dacă Marco vrea să revină la Chindia, noi ni-l dorim, ar fi o soluţie. E decizia jucătorului.

Urmează să punem la punct strategia pentru perioada de transfeuri din iarnă, când vom lua o decizie clară şi în acest sens. Marco a fost un jucător util pentru noi, ne-am despărţit în condiţii bune, este un fotbalist interesant”, a declarat Marcel Ghergu, conform gsp.ro.

Afla mai multe despre: fcsb-marco dulca-chindia târgovişte 

viewscnt
Articole similare