Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul jucător de la Poli Iaşi care l-a supărat pe Mircea Rednic: ”Sunt un pic dezamăgit, este lipsă de respect”

Primul jucător de la Poli Iaşi care l-a supărat pe Mircea Rednic: ”Sunt un pic dezamăgit, este lipsă de respect”

Superliga

Comentarii

Platini este primul jucător pe care Mircea Rednic l-a luat la ochi. ”Puriul” a fost astăzi prezentat oficial la Poli Iaşi, moment în care s-a declarat nemulţumit de faptul că mijlocaşul de 33 de ani n-a ajuns încă la reunire.

Mircea Rednic a semnat cu Poli Iaşi până în vară, cu opţiune de prelungire. Antrenorul în vârstă de 57 de ani va face mai multe modificări la nivelul lotului şi una dintre ”victime” ar putea fi Platini, unul dintre cei mai importanţi jucători de la Iaşi. Mijlocaşul de 33 de ani a întârziat la reunirea echipei, lucru despre care Mircea Rednic spune că l-a deranjat:

”Sunt un pic dezamăgit că Platini nu a ajuns. (E tradiţie) Nu o să mai fie tradiţie! Eu îl cunosc pe Platiniul ăla mare, eu am jucat contra lui. Asta e lipsă de respect faţă de ei. Mai ales că vine noul antrenor şi nu eşti prezent. Pentru el problema trebuie să fie fotbalul”, a declarat Mircea Rednic la prezentarea oficială.

În vârstă de 33 de ani, Platini a adunat în acest sezon 18 apariţii, timp în care a marcat un gol şi a reuşit şase assist-uri.

Afla mai multe despre: platini 

viewscnt
Articole similare