Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Primul jucător din istorie care a încercat să centreze din penalty!" Cum a putut Trippier să execute de la 11 metri | VIDEO

"Primul jucător din istorie care a încercat să centreze din penalty!" Cum a putut Trippier să execute de la 11 metri | VIDEO

Premier League

Comentarii

Tottenham a fost eliminată de Crystal Palace din Cupa Angliei, după ce echipa condusă de Roy Hodgson s-a impus cu 2-0.

Spurs a beneficiat de un penalty în finalul primei reprize şi ar fi putut reduce din handicap chiar înainte de pauză, însă fundaşul Kieran Trippier a executat pe lângă poartă.

Fundaşul dreapta a lui Spurs a ajuns să fie desemnat executant al penalty-urilor în condiţiile în care londonezii au cei mai buni jucători (Kane şi Alli) accidentaţi, în timp ce mijlocaşii ofensivi Eriksen şi Son nu au fost folosiţi în partida cu Palace.

La final, englezii au glumit pe seama execuţiei lui Trippier, care a părut să bată penalty-ul cu o biomecanică folosită de acesta în general la centrări (capitol unde internaţionalul englez stă excelent).



"Kieran Trippier este primul jucător din istoria FA Cup care a încercat o centrare în timp ce executa un penalty", e gluma devenită virală pe Twitter. Vezi mai jos execuţia acestuia.

Afla mai multe despre: trippier,  

viewscnt
Articole similare