Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul jucător exclus de la US Open. Organizatorii l-au găsit cu coronavirus şi l-au retras de pe tabloul principal

Primul jucător exclus de la US Open. Organizatorii l-au găsit cu coronavirus şi l-au retras de pe tabloul principal

Tenis

Comentarii

Un jucător a fost testat pozitiv cu noul coronavirus şi retras de pe tabloul principal de la US Open, au anunţat organizatorii cu o zi înaintea debutului turneului de Mare Şlem la arenele Flushing Meadows din New York.

Conform cotidianului L'Equipe, este vorba de francezul Benoit Paire, nr. 22 mondial şi cap de serie nr. 17 la US Open, unde urma să debuteze marţi împotriva polonezului Kamil Majchrzak (108 ATP).

Acesta este primul caz al unui jucător, atât la masculin, cât şi la feminin, care este privat de participarea la Flushing Meadows din cauza pandemiei, înainte chiar de debutul turneului, programat luni.

Conform publicaţiei franceze, testul pozitiv al lui Paire a determinat punerea sub supraveghere a altor patru jucători francezi, izolaţi în camerele lor de hotel până la noi ordine: Richard Gasquet, Gregoire Barrere, Edouard Roger-Vasselin şi Adrian Mannarino.

La fel ca toţi jucătorii care participă la US Open, Paire a fost supus la mai multe teste de la sosirea sa în SUA, pe 18 august, toate dovedindu-se negative până la ultimul.

Afla mai multe despre: benoit paire 

viewscnt
Articole similare