Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul jucător pe care Rednic îl aduce la Dinamo! A fost condamnat la închisoare după ce s-a bătut într-un club din Belgia

Primul jucător pe care Rednic îl aduce la Dinamo! A fost condamnat la închisoare după ce s-a bătut într-un club din Belgia

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic a declarat că are nevoie de transferuri în cel mai scurt timp pentru a salva echipa de pe locul de baraj pe care se află în acest moment. Primul jucător care se pare că va semna cu Dinamo este portarul de 32 de ani, Logan Bailly.

"Sper că săptămâna aceasta ne vom întări, altfel nu văd cum pot s-o scot la capăt cu jucătorii ăştia. Încerc cu lotul avut la dispoziţie să ne calificăm în cupă, e un obiectiv important, sper ca jucătorii să apară. Până la finalul săptămânii să am cinci jucători. Doi au deja bilete luate, până duminică sper să fie cel puţin patru nume noi. Pe unii jucători îi cunosc, i-am văzut. Sper să nu cadă avionul cu ei, Doamne fereşte, sau să se ducă în altă parte", a spus Rednic imediat după egalul cu Chiaja din ultima etapă a sezonulu regulat.

Primul jucător care se pregătesşte să ajungă la Bucureşti este Logan Bailly, un portar de 32 de ani, legitimat ultima dată la Royal Excel Mouscron. Informaţia a fost prezentată de siteul doardinamo.ro. Portarul a fost crescut la echipa din oraşul său natal, Standard Liege, pentru care a jucat doar la echipa Under19. După 6 la Genk a ajuns la Borusia Mönchengladbach şi valora 5 milioane de euro! S-a întors în prima ligă belgiană, la Leuven, în 2012, de unde a fost transferat de Celtic în 2015. Rednic i-a întins o mână de ajutor luându-l la Mouscron sezonul trecut.

Bailly a fost condamnat în 2011 la 5 luni de închisoare cu suspendare de către Tribunalul din Liege! Fotbalistul cu 8 selecţii în naţionala Belgiei a fost implicat într-un scandal în mai 2008, la sărbătoarea pentru câştigarea titlului cu Standard, când, împreună cu fratele său, s-a luat la bătaie într-un club. Procurorii susţin că Bailly a lovit un suporter care îl tachina.

Primul sau meci la echipa nationala a fost pe 10 octombrie 2009 in campania de calificare la Cupa Mondiala din 2010, impotriva Turciei. El a fost integralist si a reusit sa inchida poarta in meciul terminat 0-0. El a mai aparat inca sapte meciuri pentru Belgia, ultima partida fiind cea terminata la egalitate impotriva Austriei, 4-4, in octombrie 2010.

Cu 7 trofee în CV, Logan Bailly, a mai fost dorit de Rednic în România, în 2010, atunci când era "principal" la Rapid. 

Afla mai multe despre: logan baillyportarmircea rednictransferdecizieanuntpuscarieinchisoarescandaldezvaluiriprobleme 

viewscnt
Articole similare