Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul mare transfer al verii! Barcelona şi-a vândut un titular la Juventus pentru 80 de milioane de euro

Primul mare transfer al verii! Barcelona şi-a vândut un titular la Juventus pentru 80 de milioane de euro

FC Barcelona

Comentarii

S-a făcut primul mare transfer al verii, anunţă Sky Sports. Barcelona s-a înţeles cu Juventus pentru transferul lui Arthur, iar suma de transfer este de 80 de milioane de euro.

Chiar dacă Arthur a spus în urmă cu o lună că nu vrea să plece de la Barcelona, se pare că fotbalistul a fost convins, în cele din urmă, să semneze cu Juventus. 

"Bătrâna doamnă" l-a atras cu un salariu superior celui care îl încasează în acest moment pe Camp Nou. Potrivit Sky Italia, Arthur va încasa la Juve cinci milioane de euro pe an, iar Maurizio Sarri va construi echipa în jurul lui, similar cum a făcut cu Jorginho la Chelsea. 

Arthur va juca în această seară, în meciul cu Athletic Bilbao, care este de la ora 23:00, în direct la Telekom Sport 1, însă cele două cluburi vor ca transferul să se oficializeze înainte de 30 iunie. 

Arthur Melo, în vârstă de 23 de ani, a fost transferat de Barca în 2018, de la Gremio, pentru 31 de milioane de euro. Până acum, a jucat 70 de meciuri pentru gruparea blaugrana, marcând patru goluri. Acest transfer ar facilita plecarea lui Miralem Pjanic pe Camp Nou. 

Afla mai multe despre: arthur melojuventusbarcelona 

viewscnt
Articole similare