Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul mare transfer făcut de Becali pentru Edward Iordănescu. Fotbalistul de naţională adus de urgenţă sub comanda noului antrenor de la FCSB

Primul mare transfer făcut de Becali pentru Edward Iordănescu. Fotbalistul de naţională adus de urgenţă sub comanda noului antrenor de la FCSBgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB se confruntă cu mari probleme în startul noii stagiuni, însă odată cu numirea lui Edward Iordănescu pe banca tehnică, Gigi Becali speră ca echipa să revină în cursa pentru titlu.

FCSB a înregistrat rezultate dezamăgitoare în startul actualului sezon, astfel că Gigi Becali a luat măsuri. După eliminarea ruşinoasă din turul al doilea al Conference League şi după rezultatele slabe din Liga I, roş-albaştrii fiind la şapte puncte în spatele liderului CFR Cluj, după primele cinci etape, latifundiarul din Pipera a luat decizia de a-l înlocui pe Dinu Todoran pe banca tehnică a echipei. Alesul lui Gigi Becali este Edward Iordănescu, antrenorul care a adus ultimul titlu pentru CFR Cluj în Liga I.

Pe lângă schimbarea antrenorului, patronul roş-albaştrilor este interesat şi de aducerea unui nou fundaş central. După ce a renunţat la Zdenek Ondrasek şi la Stipe Vucur, Gigi Becali a anunţat alte două plecări de la echipă, în urma înfrângerii cu Rapid, scor 0-1. Iulian Cristea şi Alexandru Creţu au intrat pe lista neagră a FCSB-ului, astfel că oficialii roş-albaştrilor sunt în discuţii pentru aducerea unui nou fundaş central la echipă.

Primul mare transfer făcut de Becali pentru Edward Iordănescu. Fotbalistul de naţională adus de urgenţă sub comanda noului antrenor de la FCSB

Aşa cum s-a întâmplat şi în stagiunea anterioară, latifundiarul din Pipera vrea să-l aducă la echipă pe Virgil Ghiţă. Fundaşul central de la Farul Constanţa a avut parte de evoluţii bune în sezonul trecut, iar acum a devenit om de bază şi în defensiva naţionalei de tineret a României. Ghiţă a fost integralist în cele trei meciuri ale tricolorilor de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar secundul lui Mirel Rădoi de la prima reprezentativă, Nicolae Dică, a dezvăluit că fundaşul de 23 de ani poate face pasul către naţionala mare a României.

"De la Jocurile Olimpice sunt jucători care cred că pot ajunge la echipa naţională, Raţiu, Ghiţă, Dulca, Marius Marin, Aioani. Sunt câţiva jucători care par interesanţi" , a dezvăluit Nicolae Dică la Telekom Sport.

Gigi Becali a vrut să-l transfere pe Virgil Ghiţă şi în sezonul trecut, când Gheorghe Hagi a cerut 2 milioane de euro pentru Ghiţă şi Boboc, însă latifundiarul din Pipera n-a vrut să plătească suma dorită de "Rege". Însă, în urma evoluţiilor foarte bune reuşite de Virgil Ghiţă, Becali este hotărât acum să ofere 1,5 milioane de euro pentru aducerea fundaşului central de 23 de ani.

  • 1,3 milioane de euro este cota lui Virgil Ghiţă, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare