Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul mare transfer în noua "eră" de la Newcastle? Cel mai scump jucător din istoria clubului, aşteptat în Premier League

Primul mare transfer în noua "eră" de la Newcastle? Cel mai scump jucător din istoria clubului, aşteptat în Premier League

Premier League

Comentarii

Newcastle o poate scăpa pe Barcelona de Pilippe Coutinho (29 de ani), cel mai scump transfer din istoria clubului, dar care s-a dovedit un flop. Odată cu infuzia masivă de capital de pe St. James's Park, se pare că Newcastle e interesată de Coutinho, care a mai jucat în Premier League la Liverpool.

Coutinho, înapoi în Premier League? Şeicii de la Newcastle l-au pus pe lista de transferuri

Barcelona a plătit 160 de milioane de euro pentru transferul lui Philippe Coutinho de la Liverpool, la începutul lui 2018, dar fotbalistul nu a reuşit să se impună şi să se ridice la nivelul pretenţiilor. A stat mai mult accidentat sau împrumutat, dar catalanii pot scăpa de el în curând. Newcastle are noi investitori din Arabia Saudită, cu o avere 320 de miliarde de euro, iar numele lui Coutinho e atrăgător pentru ei.

Potrivit Sport, noii şefi de la Newcastle au discutat deja cu Philippe Coutinho pentru a-l convinge, acum câteva luni, când încă tranzacţia pentru preluarea clubului nu se făcuse. Sursa citată nu pomeneşte nimic despre vreo sumă de transfer sau de vreo ofertă pe care Newcastle ar fi gata să o facă Barcelonei, însă e foarte posibil ca şefii echipelor să se pună la masa negocierilor în ianuarie 2022, când se va deschide o nouă fereastră de transferuri.

Philippe Coutinho a strâns 96 de meciuri, 23 de goluri şi 14 pase de gol pentru FC Barcelona din ianuarie 2018 şi până acum.

  • 30 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Coutinho în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: newcastlecoutinhoofertabarcelonadiscutii 

viewscnt
Articole similare