Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul meci fără gol pentru Carlos Fortes: "Nu m-a afectat ce s-a vorbit despre mine". Portughezul şi-a clarificat situaţia

Primul meci fără gol pentru Carlos Fortes: "Nu m-a afectat ce s-a vorbit despre mine". Portughezul şi-a clarificat situaţia

Fotbal intern

Comentarii

Atacantul echipei Gaz Metan Mediaş, Carlos Fortes, a bifat, duminică seară, primul meci fără gol în Liga 1, formaţia sa fiind învinsă pe teren propriu de FCSB, cu scorul de 3-1, în etapa a patra.

"Am avut câteva şanse, am trimis în bară, dar ei s-au apărat bine, nu am putut să ne creăm foarte multe ocazii şi cred că au jucat bine. Noi am făcut totul pentru a câştiga, ne-am luptat, dar nu am putut să scoatem rezultatul dorit. Azi nu am putut câştiga, dar vom încerca să o facem săptămâna viitoare.

În această săptămână, multă lume de la Steaua a vorbit despre mine, dar nu este nimic adevărat. Sunt aici la Gaz Metan pentru a munci, încerc să dau totul. Nu m-a afectat. M-am gândit la asta, dar am încercat să fiu concentrat la ce am de făcut", a declarat Carlos Fortes, la Telekom Sport.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a patra a Ligii I, în care a revenir după ce a fost condusă cu 1-0.

Afla mai multe despre: carlos fortesfcsbmedias 

viewscnt
Articole similare