Experiențe împreună.
You are here:

Primul meci jucat de Pârvulescu de la revenirea în Liga 1: ”Mă aşteptam să fie greu!” Cum îi ”înţeapă” pe fanii lui Dinamo

Primul meci jucat de Pârvulescu de la revenirea în Liga 1: ”Mă aşteptam să fie greu!” Cum îi ”înţeapă” pe fanii lui Dinamo

Liga 1

Paul Pârvulescu a jucat primul său meci în Liga 1, după aproape doi ani. Jucătorul în vârstă de 29 de ani a semnat în iarnă cu Gaz Metan şi a intrat în repriza a doua a meciului cu Dinamo. Pârvulescu spune că se aştepta la meciuri foarte grele în play-out.

Unul dintre transferurile făcute de Gaz Metan în iarnă a fost ”repatrierea” lui Paul Pârvulescu - care a revenit astfel la clubul la care a crescut. Fostul jucător al FCSB-ului a plecat din Liga 1 în vara lui 2016, când a semnat cu St. Polten. A trecut apoi la Wisla Plock şi în această iarnă s-a întors la Gaz Metan.

Pârvulescu a fost trimis pe teren în minutul 58 al meciului cu Dinamo, dar n-a putut să împiedice eşecul cu 3-0. Jucătorul de 29 de ani spune însă că se aştepta la astfel de meciuri, dar speră să-i ajute pe medieşeni să se salveze de la retrogradare:

”Ştiam în momentul în care am decis să mă întorc că echipa trece printr-o perioadă grea. Este totuşi prima etapă din acest nou campionat, să spun aşa. Ne puneam speranţe mari în acest meci, mai ales pentru că Dinamo venea dupa o serie de rezultate proaste. A fost şi acea eliminare din Cupă, dar, din păcate, n-am reuşit să obţinem nimic în acest meci”, a declarat Pârvulescu pentru Telekom Sport.

Paul Pârvulescu a vorbit şi despre atmosfera de pe stadionul din Ştefan cel Mare, unde au venit doar câteva sute de suporteri: ”Mereu, în marea majoritate a meciurilor e la fel aici, în Ştefan cel Mare. Vine lumea doar când joacă cu Craiova şi cu Steaua. Nu ştiu cu CFR Cluj. Multă lume vine pe National Arena, e alt stadion, alte condiţii, e normal până la urmă”.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
EDITORIAL Silviu Tudor Samuilă | Scheletele din spatele casei lui Burleanu

Ionuţ Lupescu o să câştige alegerile FRF din primul tur, lejer. Este un zvon care circulă din ce în ce mai intens prin lumea fotbalului şi care, într-o oarecare măsură ar explica felul în care şi-a dus campania Răzvan Burleanu în ultima lună. Acţiunile actualului preşedinte FRF nu sunt cele ale unui om sigur pe cele peste două sute de adeziuni cu care se lăuda pană de curând.