Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul meci jucat de Pârvulescu de la revenirea în Liga 1: ”Mă aşteptam să fie greu!” Cum îi ”înţeapă” pe fanii lui Dinamo

Primul meci jucat de Pârvulescu de la revenirea în Liga 1: ”Mă aşteptam să fie greu!” Cum îi ”înţeapă” pe fanii lui Dinamo

Superliga

Comentarii

Paul Pârvulescu a jucat primul său meci în Liga 1, după aproape doi ani. Jucătorul în vârstă de 29 de ani a semnat în iarnă cu Gaz Metan şi a intrat în repriza a doua a meciului cu Dinamo. Pârvulescu spune că se aştepta la meciuri foarte grele în play-out.

Unul dintre transferurile făcute de Gaz Metan în iarnă a fost ”repatrierea” lui Paul Pârvulescu - care a revenit astfel la clubul la care a crescut. Fostul jucător al FCSB-ului a plecat din Liga 1 în vara lui 2016, când a semnat cu St. Polten. A trecut apoi la Wisla Plock şi în această iarnă s-a întors la Gaz Metan.

Pârvulescu a fost trimis pe teren în minutul 58 al meciului cu Dinamo, dar n-a putut să împiedice eşecul cu 3-0. Jucătorul de 29 de ani spune însă că se aştepta la astfel de meciuri, dar speră să-i ajute pe medieşeni să se salveze de la retrogradare:

”Ştiam în momentul în care am decis să mă întorc că echipa trece printr-o perioadă grea. Este totuşi prima etapă din acest nou campionat, să spun aşa. Ne puneam speranţe mari în acest meci, mai ales pentru că Dinamo venea dupa o serie de rezultate proaste. A fost şi acea eliminare din Cupă, dar, din păcate, n-am reuşit să obţinem nimic în acest meci”, a declarat Pârvulescu pentru Telekom Sport.

Paul Pârvulescu a vorbit şi despre atmosfera de pe stadionul din Ştefan cel Mare, unde au venit doar câteva sute de suporteri: ”Mereu, în marea majoritate a meciurilor e la fel aici, în Ştefan cel Mare. Vine lumea doar când joacă cu Craiova şi cu Steaua. Nu ştiu cu CFR Cluj. Multă lume vine pe National Arena, e alt stadion, alte condiţii, e normal până la urmă”.

Afla mai multe despre: paul parvulescugaz metandinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare