Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul meci pe care Rapid îl poate juca pe noul stadion din Giuleşti! Ce variante sunt: cu Sepsi sau într-un derby istoric al României | EXCLUSIV

Primul meci pe care Rapid îl poate juca pe noul stadion din Giuleşti! Ce variante sunt: cu Sepsi sau într-un derby istoric al României | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti ar putea inaugura noul stadion din Giuleşti cu un meci în Liga 1, fie cu Sepsi, ori într-un derby istoric al României.

Rapid - Sepsi sau Rapid - Dinamo, primul meci pe noul stadion din Giuleşti

Rapid a încheiat stagiul de pregătire din Antalya, iar Mihai Iosif a oferit ultimele detalii din jurul echipei, care se pregăteşte pentru calificarea în play-off-ul Ligii 1. 

În prima etapă din noul an, Rapid Bucureşti se deplasează la Craiova, pentru meciul cu Universitatea. Apoi, pe 29 ianuarie, echipa lui Mihai Iosif o va primi pe UTA Arad, acasă, dar nu acela va fi meciul de debut pe noua arenă. 

Rapid ar putea inaugura stadionul în februarie, în etapa cu numărul 26 a Ligii 1, cu Sepsi, anunţă Victor Angelescu, care nu exclude nici varianta din etapa cu numărul 28, atunci când giuleştenii o primesc acasă pe Dinamo. 

Astfel, dacă vor alege să amâne pătrunderea pe noul stadion, Rapid ar putea "sparge gheaţa" într-un derby istoric al României. 

"Sperăm cât mai repede, mai mult ca sigur nu se va juca împotriva celor de la UTA, asta ştim. Sperăm să jucăm următorul meci de acasă, cu Sepsi, sperăm să jucăm cu Sepsi primul meci pe Giuleşti, dacă nu, probabil după aceea. Avizele, a fost predat şi vom vedea cât va ţine. Cei de la CS Rapid fac tot posibilul, au început să depună, să pregătească documentaţia, dar vom vedea cât va ţine.

E un stadion nou, frumos, o să jucăm foarte mult timp pe el şi nu putem să fim acum supăraţi că nu o să jucăm cu unul sau două meciuri mai devreme", a declarat finanţatorul de la Rapid, Victor Angelescu, pentru Telekom Sport. 

Noua arenă din Giuleşti a costat 145 de milioane de lei, aproximativ 35 de milioane de euro şi are o capacitate de 14.050 de locuri. De asemenea, noul stadion dispune de 570 de încăperi, opt săli de antrenament, un minihotel, cu 14 camere duble, plus o pistă scurtă de atletism.

Afla mai multe despre: rapid bucurestivictor angelescustadion nou rapid 

viewscnt
Articole similare