Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul meci pentru FCSB cu Teja pe bancă = un haos total! Cum au jucat Matei şi Stoian! Ce jucător a primit NOTA 2

Primul meci pentru FCSB cu Teja pe bancă = un haos total! Cum au jucat Matei şi Stoian! Ce jucător a primit NOTA 2

FCSB

Comentarii

Telekom Sport a urmărit primul meci al celor de la FCSB din mandatul lui Mihai Teja. Amicalul cu Lucerna a arătat extrem de rău pentru formaţia roş-albastră. Mihai Teja a promis posesie şi fotbal ofensiv, dar echipa n-a produs mare lucru.

ANALIZĂ ŞI NOTE POST CU POST PENTRU JUCĂTORII FCSB, după amicalul cu Lucerna, scor 0-0

Bălgrădean - nota 6 - A avut noroc la cele mai mari ocazii ale elveţienilor, care n-au reuşit să cadreze şuturile, dar a intervenit foarte bine pe final de repriză, după o eroare de marcaj a lui Morais. N-a reuşit să repună rapid mingea în joc, de la şase metri, şi a fost nevoit mai mereu să apeleze la degajare, lucru care nu e pe placul lui Teja.

Benzar - nota 4 - Inexistent. A fost driblat uşor în două faze care s-au dovedit periculoase. Pe atac nu a reuşit să aducă nimic nou.

Bălaşa - nota 5 - A greşit câteva pase pe construcţie şi a fost depăşit în unele rânduri de elveţieni. Joacă titular pentru că FCSB n-are alt fundaş central pe banca de rezerve.

Planic - nota 6 - A purtat banderola de căpitan şi a fost cel mai sigur fundaş din prima repriză. De el depinde apărarea FCSB-ului.

Morais - nota 2 - Cel mai slab om de pe teren. A greşit aproape toate pasele, i-a pus pe contraatac pe elveţieni şi a scăpat omul din marcaj la cea mai mare ocazie din prima repriză a celor de la Lucerna. Slab şi din punct de vedere fizic. Va fi, probabil, rezerva lui Momcilovic.

Nedelcu - nota 4 - Rămâne în continuare mai mult o speranţă decât o certitudine. Nu reuşeşte să se impună la mijlocul terenului.

Matei - nota 5 - Un ”un-doi” cu Coman şi o fază în care a driblat doi jucători. Atât a oferit Florentin Matei în primele minute pentru FCSB. Nu şi-a găsit locul, n-a fost jucat de coechipieri. Un debut extrem de şters. S-a şi accidentat în minutul 42 şi a fost înlocuit.

Man - nota 3 - Al doilea cel mai slab jucător al FCSB-ului, după Morais. Nu a existat pe teren. Dacă s-au uitat şi scouterii la meci, atunci va rămâne mult timp la FCSB.

Tănase - nota 6 - E cel mai criticat, dar a reuşit mereu să iasă în evidenţă. A scos câteva lovituri libere, a încercat să mărească viteza de joc. N-a avut reuşite prea multe, dar a fost singurul ”viu” din ofensiva roş-albaştrilor.

Coman - nota 5 - ”Mbappe” a alergat mult, dar a reuşit foarte puţin. A tras un şut la poartă în prima repriză şi altul în partea a doua. Ambele au fost prinse cu uşurinţă de portar.

Rusescu - nota 3 - Va sta pe banca de rezerve în toate meciurile dacă Gnohere va rămâne la echipă. Rusescu e o umbră a fotbalistului care marca pe bandă rulantă pentru stelişti.

Stoian - nota 5 - A intrat în minutul 42, în locul accidentatului Matei. A fost folosit mijlocaş central şi nu a strălucit. N-are încă relaţii de joc, dar se vede că are calitate. O pasă senzaţională de 50 de metri pentru Jakolis.

FOTBALIŞTII INTRAŢI ÎN REPRIZA SECUNDĂ

Andrei Vlad - nota 7 - A avut două intervenţii excelente, iar una poate oricând să candideze la parada începutului de an. Jocul de picior rămâne problematic.

Mihai Roman - nota 5 - A făcut cuplu în bandă cu Jakolis. Activ în ofensivă, dar dezordonat în apărare.

Alexandru Stan - nota 4 - Inexistent. Nici n-a greşit, dar nu a ieşit în evidenţă cu nimic. Pase scurte, niciun risc asumat.

Zlatinski - nota 4 - A ieşit în evidenţă doar când a fost lovit în faţă de un adversar. Pare că Teja îi va oferi mai multe şanse decât Dică, dar nu a arătat nimic special azi.

Jakolis - nota 5 - Câteva acţiuni bune în banda dreaptă. Dacă n-ar fi blocat de Becali pe bancă, în ideea titularizării lui Man, atunci Jakolis ar putea ajuta mult echipa în ofensivă.

Moruţan - nota 5 - A alergat mai mult decât a driblat. Tânărul jucător a încercat să impresioneze prin dăruire, dar nu a avut nicio sclipire.

Filip - nota 5 - A intrat în locul lui Planic, a preluat banderola, şi a fost destul de sigur în joc. N-a greşit, dar nici nu şi-a adus aportul în mod deosebit.

Gnohere - nota 4 - ”Bizonul” are câteva kilograme în plus. După ce va slăbi şi va recupera pregătirea fizică va arăta mult mai bine atacul steliştilor.

Afla mai multe despre: fcsblucernaluzernamicaltejamateistoian 

viewscnt
Articole similare