Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul mesaj al lui Edi Iordănescu, după despărţirea de Astra! Înţepătură pentru Mulţescu: ”Nea Gigi M asta trebuie să vedeţi”

Primul mesaj al lui Edi Iordănescu, după despărţirea de Astra! Înţepătură pentru Mulţescu: ”Nea Gigi M asta trebuie să vedeţi”

Astra Giurgiu

Comentarii

Edward Iordănescu s-a despărţit de Astra, după mai multe critici pe care patronul Ioan Niculae le-a adus echipei şi staff-ului tehnic, iar acum antrenorul a oferit o primă reacţie şi a ţinut să-i atragă atenţia lui Gigi Mulţescu, noul tehnician al giurgiuvenilor.

Edi s-a despărţit în lacrimi de Astra, formaţie pe care a calificat-o miraculos în Playoff. Acum, după ce a plecat de la Giurgiu, Iordănescu a oferit o primă reacţie importantă şi l-a ”înţepat” pe Gigi Mulţescu.

Grupul Astra a reprezentat o adevărată familie. Ştiu ce relaţii am dezvoltat şi în ce relaţii am rămas cu băieţii mei, pentru că 90% dintre ei la iniţiativa mea au venit, iar cei 10% pe care i-am găsit acolo, i-am dorit alături de mine. Nu cred că trebuiau să fluture batiste la primul antrenament pentru a demonstra ceva, fiindcă sunt bărbaţi şi sportivi adevăraţi, nu actori. Aşa că nea Gigi M nu e important să vedeţi jucători plângând, e suficient dacă reuşiţi să vedeţi măcar că antrenaţi în playoff o echipă reformată de la 0. Şi cred că asta e suficient. Succes”, a scris Edward Iordănescu pe pagina sa de Facebook.

Afla mai multe despre: edi iordanescugigi multescuastra,  

viewscnt
Articole similare