Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul nume mare de antrenor vehiculat pentru a prelua Newcastle. S-a făcut tranzacţia momentului în fotbalul mare!

Primul nume mare de antrenor vehiculat pentru a prelua Newcastle. S-a făcut tranzacţia momentului în fotbalul mare!galerie foto

Premier League

Comentarii

Premier League a aprobat preluarea clubului Necastle de Fondul Public saudit de Investiţii (PIF), după ce a primit "asigurări obligatorii din punct de vedere juridic" că statul saudit nu va controla clubul, informează BBC.

Newcastle va intra astfel în galeria marilor grupări deţinute de investitori din Zona Golfului, ca PSG şi Manchester City.

La scurt timp distanţă, presa britanică a vehiculat deja primul nume de mare antrenor care ar putea prelua gruparea britanică.

Newcastle este antrentată în prezent de Steve Bruce, fost mare fundaş la Manchester United în anii 80 şi 90. Tehnicianul în vârstă de 60 de ani o antrenează pe Newcastle din 2019, iar în cariera sa a mai trecut pe la Sheffield United, Wigan, Crystal Palace, Sunderland, Hull City sau Aston Villa.

Jurnaliştii britanici anunţă că Antonio Conte i-ar putea lua locul la cârma echipei, după sosirea noului acţionariat.

Antonio Conte, antrenorul care a făcut-o campioană pe Internazionale Milano stagiunea trecută, este liber de contract. Fostul selecţioner al Italiei a mai antrenat în Anglia în 2016/2017, atunci când a cucerit titlul cu Chelsea. Este campion al Italiei în patru rânduri, de trei ori cu Juventus şi sezonul trecut cu Inter Milano. 

Afla mai multe despre: newcastleantonio contesteve bruce 

viewscnt
Articole similare