Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul nume mare de pe lista lui Sarri. Juventus e gata să ofere o sumă incredibilă pentru un fundaş

Primul nume mare de pe lista lui Sarri. Juventus e gata să ofere o sumă incredibilă pentru un fundaş

Juventus

Comentarii

Maurizio Sarri pare la un pas să semneze cu Juventus Torino. Italienii au aflat şi lista priorităţilor când vine vorba de transferuri. Campioana pregăteşte o mutare şoc!

Proiectul Sarri la Juve începe cu o mutare senzaţională. Campioana Italiei trebuie să-i rezolve tehnicianului în vârstă de 60 de ani o primă doleanţă. CalcioMercato scrie că (încă) tehnicianul de la Chelsea a pus o primă condiţie pentru a-şi pune semnătura pe acordul cu Juventus Torino.

Este vorba despre Kalidou Koulibaly, fundaşul central de la SC Napoli, pentru care campioana en-titre a Italiei ar trebui să plătească nu mai puţin de 80 de milioane de euro.

Fabio Paratici va trebui să negocieze cu Napoli trecerea lui Koulibaly pe Juventus Stadium, iar Tuttosport confirmă că Juve s-a pus deja la masa tratativelor. Sarri vrea să joace cu trei fundaşi centrali, iar două dintre punctele fixe în viziunea sa sunt Kalidou Koulibaly şi Giorgio Chiellini. Al treilea fundaş central ar urma să fie Leonardo Bonucci.

Pe lângă Koulibaly, Sarri i-ar mai dori la Juve pe Allan (tot de la Napoli) şi Federico Chiesa de la Fiorentina, dar ultimul va mai rămâne se pare un sezon cel puţin la Viola.

Cum ar putea arăta Juve sub comanda lui Maurizio Sarri

Szczezny - Bonucci, Chiellini, Koulibaly - Cancelo, Matuidi, Pjanici, Ramsey, Sandro - Dybala, Cristiano Ronaldo

Afla mai multe despre: kalidou koulibalymaurizio sarri 

viewscnt
Articole similare