Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul nume mare pe care Laporta îl vrea pe Camp Nou e mai aproape de Barcelona! Mutarea care anunţă o revenire neaşteptată

Primul nume mare pe care Laporta îl vrea pe Camp Nou e mai aproape de Barcelona! Mutarea care anunţă o revenire neaşteptată

FC Barcelona

Comentarii

Una dintre mutările pregătite pe Joan Laporta pentru noul său mandat de preşedinte la FC Barcelona, dacă va câştiga alegerile de pe 24 ianuarie, e mai aproape de realizare. Victor Valdes (39 de ani), fostul mare portar de pe Camp Nou, şi-a dat demisia de la echipa pe care o antrenat, Horta, şi va veni să lucreze din nou la FC Barcelona dacă Joan Laporta va fi înscăunat din nou preşedinte al formaţiei blaugrana.

Primul nume mare pe care Joan Laporta vrea-l să aducă pe Camp Nou e mai aproape de FC Barcelona. Victor Valdes a demisionat de la Horta!

Deşi presa Joan Laporta nu a dat niciun nume, când a venit vorba despre echipa administrativă pe care o va avea pe Camp Nou dacă va câştiga alegerile de pe 24 ianuarie, presa din Spania a aflat detalii din culisele candidaturii avocatului catalan. Se pare că Victor Valdes e unul dintre foştii jucători pe care Joan Laporta îi va readuce pe Camp Nou dacă rezultatul alegerilor de la finalul lunii îi va fi favorabil.

Ultima decizie luată de Victor Valdes indica faptul că va veni pe Camp Nou în echipa lui Joan Laporta. Fostul portar de la FC Barcelona, poate cel mai bun goalkeeper crescut în celebra academia La Masia, şi-a dat demisia de la echipa pe care o antrena din iulie 2020, Horta, şi a motivat decizia prin faptul că vrea să se alăture unui nou proiect în perioada următoare. Din informaţiile obţinute de presa spaniollă, dacă Joan Laporta va câştiga alegerile prezidenţiale la FC Barcelona, Joan Laporta va veni să lucreze în La Masia, la grupele de juniori ale catalanilor.

Victor Valdes a fost "şcolit" în La Masia înainte de debuta în echipa mare a catalanilor, în 2002. De atunci, fostul portar a apărat poarta catalanilor timp de 12 ani şi a plecat în 2014, liber de contract. A mai jucat la Manchester United, Middlesbrough şi Standard Liege înainte să-şi agaţe ghetele în cui. La FC Barcelona, Valdes a câştigat trei Ligi ale Campionilor, două Mondiale ale Cluburilor, două Supercupe ale Europei şi, ca şi trofee interne, şase titluri de campion.

Afla mai multe despre: victor valdesbarcelonavictor valdes barcelona revenirevictor valdes revenire barcelonavictor valdes joan laportajoan laporta victor valdes fc barcelona 

viewscnt
Articole similare