Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul nume pe lista lui Dinamo după ce a plecat Bonetti! ”Repet, probabil că am greşit şi eu!” De ce nu s-a concretizat mutarea

Primul nume pe lista lui Dinamo după ce a plecat Bonetti! ”Repet, probabil că am greşit şi eu!” De ce nu s-a concretizat mutarea

Dinamo București

Comentarii

Dario Bonetti a fost demis după umilinţa istorică cu FCSB, scor 0-6.

Echipa din Ştefan cel Mare nu a stat mult pe gânduri şi a luat legătura cu fostul antrenor al Craiovei, Cristiano Bergodi, el fiind prima variantă pentru echipă, dar mutarea nu s-a făcut. 

 ”Repet, probabil că am greşit şi eu!”

Poate că am întârziat eu să dau un răspuns clar. La un moment dat căzusem de acord asupra acelui contract. În general, consider un lucru firesc ca un antrenor să evalueze bine toate ofertele pe care le primeşte. Sunt multe aspecte de discutat.

Repet, probabil că am greşit şi eu când am întârziat răspunsul. Deocamdată, le mulţumesc mult celor din conducerea clubului, că m-au căutat. M-am simţit onorat pentru încrederea pe care mi-au arătat-o”, a spus Cristiano Bergodi, potrivit GSP.

Dinamo a dorit să îl readucă pe Mircea Rednic, dar antrenorul a refuzat din cauza lui Iuliu Mureşan. Cei doi au lucrat pentru o scurtă perioadă la CFR şi nu au o relaţie foarte bună. 

Bergodi a antrenat-o ultima dată pe Universitatea Craiova, echipa cu care a fost aproape de titlu, acum două sezoane. Italianul a mai pregătit din România echipele: FC Naţional, CFR Cluj, Rapid, Poli Iaşi, FCSB, ASA Târgu Mureş, FC Voluntari şi Universitatea Craiova.  

Afla mai multe despre: dinamo-liga 1-bergodi 

viewscnt
Articole similare