Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul nume vehiculat de presa italiană pentru a-l înlocui pe Max Allegri la Juventus

Primul nume vehiculat de presa italiană pentru a-l înlocui pe Max Allegri la Juventus

Juventus

Comentarii

Juventus a anunţat în cursul zilei de joi despărţirea de Massimiliano Allegri. Presa italiană anunţă şi numele unuia dintre tehnicienii pe care Juve îi va lua în calcul pentru a-l înlocui pe deja fostul antrenor al piemontezilor.

Max Allegri se desparte de Bătrâna Doamnă după cinci ani petrecuţi la Torino, timp în care a cucerit 11 trofee cu alb-negrii şi a dus-o pe Juventus de două ori în finala Champions League.

Antrenorul va părăsi echipa după ultimele două etape ale acestui sezon în care campioana va juca împotriva Atalantei şi Sampdoriei.

Printre antrenorii pe care Juve îi va lua în calcul pentru înlocuirea lui Allegri se află şi Simone Inzaghi, actualul antrenor de la Lazio Roma. Italianul tocmai ce a câştigat Coppa Italia cu gruparea romană şi se încadrează în profilul de tehnician dorit la Torino, scrie CalcioMercato.

În vârstă de 43 de ani, antrenorul originar din Piacenza şi-a început cariera de antrenor la Lazio, unde a strâns deja 154 de meciuri şi 82 de victorii.

Formaţia sa a marcat 284 de goluri în 147 de meciuri şi a pierdut doar 43 dintre ele. A câştigat ca antrenor pe Olimpico, Supercupa Italiei în 2017 şi Cupa Italiei în acest sezon. Simone Inzaghi mai are contract cu Lazio până în 2020.

Afla mai multe despre: max allegrijuventussimone inzaghi 

viewscnt
Articole similare