Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul pas făcut de UEFA după presupusul incident rasist de la meciul Glasgow Rangers - Slavia Praga! Anunţul făcut

Primul pas făcut de UEFA după presupusul incident rasist de la meciul Glasgow Rangers - Slavia Praga! Anunţul făcut

UEFA Europa League

Comentarii

UEFA a anunţat că a deschis o anchetă după presupusul incident rasist de la meciul Glasgow Rangers - Slavia Praga, de joi seară, din Liga Europa.

Un inspector din cadrul UEFA se va ocupa de această anchetă, a anunţat forul european.

Tehnicianul echipei Glasgow Rangers, Steven Gerrard, a declarat, joi seară, după meciul cu Slavia Praga, din optimile Ligii Europa, că Glen Kamara i-a spus că a fost ţinta rasismului unuia dintre adversari.

Incidentul menţionat de Gerrard a avut loc spre finalul partidei, când Ondrej Kudela (Slavia) i-a spus ceva lui Kamara acoperindu-şi gura, ceea ce i-a înfuriat pe jucătorii de la Rangers.

„Jucătorul meu îmi spune că i s-au adresat cuvinte rasiste. Şi este dezamăgitor că oamenii lor încearcă să-şi apere jucătorul şi spun că minţim. Sunt nervos. Îl ştiu pe Glen şi am sută la sută încredere în el. Jucătorul Slaviei a cauzat asta şi trebuie să se întâmple ceva rapit, dar nu este de competenţa mea. Depinde de UEFA acum şi sper că nu va ignora situaţia”, a afirmat Steven Gerrard.

La finalul meciului, Gerrard a fost văzut discutând cu antrenorul Slaviei, Jindrich Tripisovsky şi cu delegaţii UEFA.

Joi seară, echipa Glasgow Rangers, cu Ianis Hagi rezervă, a fost învinsă pe teren propriu de Slavia Praga, scor 2-0, în manşa secundă a optimilor Ligii Europa. Unul dintre goluri a fost marcat de Nicolae Stanciu.

Afla mai multe despre: rangersslaviarasismuefa 

viewscnt
Articole similare