Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul patron din NBA, depistat pozitiv cu coronavirus. S-a izolat după ce a simţit uşoare simptome

Primul patron din NBA, depistat pozitiv cu coronavirus. S-a izolat după ce a simţit uşoare simptome

Baschet

Comentarii

James Dolan, omul de afaceri americani şi proprietarul echipei de baschet New York Knicks, a fost depistat pozitiv la coronavirus, fiind primul patron de echipă sportivă americană de prin plan contaminat, a anunţat, sâmbătă, franciza din NBA.

James Dolan, în vârstă de 64 de ani, care este şi proprietarul clubului de hochei New York Rangers, s-a izolat după ce a simţit uşoare simptome de Covid-19. New York Knicks a precizat pe contul de Twitter că patronul lor continuă, deocamdată, să-şi gestioneze afacerile de la conducerea societăţii new-yorkeze Madison Square Garden Co.

New York-ul, unde locuieşte James Dolan, este principalul focar de epidemie Covid-19 din SUA, cu circa 670 de morţi şi 52.000 de cazuri confirmate sâmbătă.

NBA şi-a întrerupt sezonul în urmă cu două săptămâni, după ce Rudy Gobert, pivotul lui Utah Jazz, a devenit primul baschetbalist din campionatul profesionist nord-american testat pozitiv la Covid-19. De atunci, mai mulţi baschetbalişti au dezvăluit că au fost infectaţi cu acest virus, printre aceştia aflându-se şi dublul campion NBA Kevin Durant.

În total mai mult de zece oameni, jucători sau angajaţi ai echipelor din NBA, au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus.

Afla mai multe despre: baschet 

viewscnt
Articole similare