Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul personaj celebru din fotbalul românesc care a anunţat că se vaccinează împotriva COVID-19: "Doar nu sunt nebuni să omoare milioane de oameni"

Primul personaj celebru din fotbalul românesc care a anunţat că se vaccinează împotriva COVID-19: "Doar nu sunt nebuni să omoare milioane de oameni"

Diverse

Comentarii

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a anunţat că doreşte să se vaccineze în ianuarie, împotriva COVID-19. De asemenea, Dragomir a dezvăluit şi cum a petrecut noaptea dintre ani.

Dumitru Dragomir, primul personaj celebru din fotbalul românesc care se vaccinează contra COVID-19

Într-un interviu acordat Telekom Sport în urmă cu câteva zile, Dumitru Dragomir a vorbit despre cum a arătat seara de Revelion pentru el, dar şi despre meniul tradiţional din această perioadă: "Cu nevestica mea acasă. Ce să fac? Petrece cineva revelionul altfel anul ăsta? Că nu îţi dă voie. Părerea mea că nici în străinătate nu e mare fericire să pleci. Nu am niciun invitat. Şi nu am nici copiii aici. Numai eu cu nevasta mea şi cu televizorul. Ce dietă la mine? Nu am ţinut dietă niciodată. Sunt un gurmand, mănânc de toate, sarmale, piftie, salată de boeuf, pe toate minunile din lume bag în mine", a declarat fostul preşedinte al LPF.  

Dumitru Dragomir nu crede în teoriile conspiraţioniste şi a anunţat că se va vaccina împotriva COVID-19. Fostul şef de la LPF i-a îndemnat pe oameni să creadă în indicaţiile specialiştilor. 

"În ianurie mă vaccinez. Îmi cumpăr eu vaccinul dacă nu. Am comandat în Rusia să vină 10 vaccinuri. Nu am nicio reţinere. Doar nu sunt nebuni ăştia să omoare milioane de oameni pe care îi vaccinează. Eşti nebun să nu asculţi de specialişti. De cine să asculţi dacă nu de specialişti?!", a mai spus Dumitru Dragomir. 

Campania de vaccinare a început în 27 decembrie. Până acum, România a primit două tranşe de vaccin, 10.000 în prima transă, cea din 25 decembrie, şi peste 140.000 în cea de-a doua tranşă. 

Afla mai multe despre: dumitru dragomirvaccin covid 19covid 19coronavirus 

viewscnt
Articole similare