Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul refuz primit de Pablo Cortacero! Ion Crăciunescu nu vrea să vină la Dinamo: "La revedere! Cuvântul e cuvânt!"

Primul refuz primit de Pablo Cortacero! Ion Crăciunescu nu vrea să vină la Dinamo: "La revedere! Cuvântul e cuvânt!"

Dinamo București

Comentarii

Pablo Cortacero şi noua conducere spaniolă de la Dinamo a primit primul refuz de când au intrat în noua eră. Şefii din Ştefan cel Mare l-au dorit pe Ion Crăciunescu în club, la insistenţele fanilor, dar fostul mare arbitru a spus "nu" propunerii pentru că, spune el, spaniolii nu s-au ţinut de cuvânt.

Primul refuz primit de Pablo Cortacero! A spus NU răspicat proiectului spaniol: "La revedere! Cuvântul e cuvânt!"

Extrem de furioşi după înfrângerea cu FCSB, meci în care deciziile de arbitraj au contrariat ambele tabere, dinamoviştii au trecut la măsuri. Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru român, a fost dorit în Ştefan cel Mare pentru a spriji clubul pe teme de arbitraj. Crăciunescu şi şefii spanioli de la Dinamo trebuia să se întâlnească şi să discute despre ce post ar urma să ocupe în club, însă întrevederea a fost amânată, lucru care l-a supărat pe Crăciunescu.

Ion Crăciunescu a mai fost în conducerea clubului Poli Timişoara, în urmă cu peste 10 ani.

"Mi s-a spus că urmează să am o întalnire cu reprezentaţii danşilor. Cel mai sigur mi s-a spus că miercuri sau joi va avea loc această întâlnire, pentru că persoana respectiva nu este în ţară şi vine special pentru asta, şi mi s-a comunicat ulterior că se amână cu o săptămână întâlnirea. Am şi defecte, dar eu sunt un tip parolist. La mine cuvântul e cuvânt. Daca nu s-a putut săptămâna asta, la revedere, nu ne mai întalnim", a spus Ion Crăciunescu, la Pro X.

Primul refuz primit de Pablo Cortacero! A spus NU răspicat proiectului spaniol: Crăciunescu, dorit de suporteri la Dinamo

Fanii lui Dinamo s-au înfuriat extrem de tare la finalul meciului cu FCSB, în care arbitrul Radu Petrescu a dictat un penalty controversat pentru echipa lui Toni Petrea. FCSB a câştigat derby-ul, iar suporterii l-au cerut pe Ion Crăciunescu în organigrama clubului, pentru a apăra echipa în faţa greşelilor de arbitraj.

"Ion Crăciunescu şi-a demonstat imparţialitatea în intervenţiile sale din ultima vreme. Este un profesionist care poate ajuta Dinamo. Pe lângă conducerea spaniolă pe care o susţinem, avem nevoie şi de cineva care cunoaşte fotbalul de la noi", a fost mesajul celor de la PCH imediat după derby.

Afla mai multe despre: dinamopablo cortacero refuzcortacero ion craciunescuion craciunescu dinamo 

viewscnt
Articole similare