Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul refuz primit de Victor Piţurcă! Ce jucător i-a spus NU Craiovei: ”Spune-le, te rog, că eu nu mă întorc!”

Primul refuz primit de Victor Piţurcă! Ce jucător i-a spus NU Craiovei: ”Spune-le, te rog, că eu nu mă întorc!”
Comentarii

Victor Piţurcă l-a readus la Craiova pe Andrei Ivan şi spera să dea lovitura cu un alt fost jucător al Universităţii. Numai că planurile managerului de la Craiova au fost date peste cap de refuzul fotbalistului.

Alex Băluţă era dorit de Victor Piţurcă înapoi la Craiova, dar fotbalistul a refuzat oferta oltenilor. Băluţă preferă să rămână în continuare în Cehia, la Slavia, şi să lupte pentru un loc de titular.

"Am vorbit cu Alex Băluţă, am luat în calcul o plecare, sub formă de împrumut, dar conducerea nu a fost de acord deocamdată. Au încredere în el. Fotbalul de acolo e mai pe forţă, pe mingi lungi, dar sper ca prin venirea lui Stanciu să se mai schimbe sistemul de joc şi să evolueze şi Alex. Din ce am văzut la Cluj, la meciul cu CFR, Alex putea să joace fără probleme.

Legat de Craiova nu a fost nicio discuţie şi nici nu va fi. Alex nu va veni în România, sub nicio formă. Era bulversat, că primea mesaje din ţară, că vine la Craiova...Mi-a spus: 'Dragoş, te rog, vorbeşte în ţară, spune-le că eu nu mă întorc", a explicat Dragoş Boboc, impresarul atacantului român, pentru ProSport.

Cristi Manea şi Florin Ştefan sunt oamenii pe care Piţurcă vrea să-i aducă la Craiova în această perioadă.

Afla mai multe despre: piturcacraiova 

viewscnt
Articole similare