Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul scandal pe care Giovanni Becali l-a făcut în Bulgaria. S-a revoltat în direct la un post de radio: ”Vom vorbi cu antrenorul lui Levski”

Primul scandal pe care Giovanni Becali l-a făcut în Bulgaria. S-a revoltat în direct la un post de radio: ”Vom vorbi cu antrenorul lui Levski”

Campionate

Comentarii

Giovanni Becali şi-a luat rolul în serios şi este decis să facă restructurări în lotul lui Levski. Fostul impresar a semnat un contract de colaborare cu Levski şi se ocupă acum de partea sportivă a fostei campioane a Bulgariei.

Bun prieten cu  Vasil Bojkov, patronul lui Levski, Giovanni Becali a primit sarcina de a organiza partea sportivă la fosta campioană a Bulgariei. Fostul impresar şi-a intrat rapid în rol şi spune că este decis să facă reforme serioase la nivelul lotului. Într-o intervenţie la un post de radio din Bulgaria, fostul impresar s-a declarat revoltat de salariile pe care le au unii jucători, deşi performanţele lor sunt sub media echipei.

Giovanni Becali a anunţat că la Levski vor juca doar străini care sunt peste media echipei. În rest, va încerca să aducă tineri din România, Bulgaria şi Serbia:

”Nu poţi avea jucători care să câştige 20-30.000 de euro pe lună şi să înscrie 4-5 goluri pe an, dar tu să-l ai pe Kostov - care nu este Maradona - dar care acum are 20 de goluri şi el câştigă 3.500 de euro pe lună. Diferenţa este foarte mare. Jucătorul străin trebuie să facă diferenţa. Ei trebuie să fie cei mai importanţi jucători din echipă şi să înscrie 15-16 goluri pe sezon. La Levski n-a fost aşa. Vom vorbi cu antrenorul, pentru a vedea ce vrea şi vom încerca să atragem tineri jucători din România, Croaţia şi Serbia. Jucători sub 21 de ani, dar cu calităţi şi să fie serioşi”, a declarat Giovanni Becali la Darik Radio, în Bulgaria.

Declaraţiile făcute de fostul impresar vor agita apele la Levski, club care are în lot nu mai puţin de 15 jucători străini. De altfel, primii 10 cei mai valoroşi jucători de la Levski sunt străini. Cel mai bun marcator străin din lot este elveţianul Davide Mariani, cu 10 goluri.

Afla mai multe despre: giovanni becalilevski 

viewscnt
Articole similare