Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul SOS trimis de Zidane. Real Madrid abordează o lună decisivă

Primul SOS trimis de Zidane. Real Madrid abordează o lună decisivă

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid abordează o lună ''decisivă'' care va culmina cu Mondialul cluburilor (6-16 decembrie) apoi cu ''el clasico'' în La Liga, cu FC Barcelona, pe 23 decembrie, a avertizat antrenorul madrilenilor, Zinedine Zidane. Cu toate acestea, francezul s-a arătat încrezător că echipa sa ''se află pe drumul cel bun''.

''Toate meciurile, astăzi, sunt decisive pentru noi'', a spus tehnicianul francez într-o conferinţă de presă, conştient că echipa sa nu are voie să greşească în La Liga, unde se află deja la zece lungimi de liderul FC Barcelona.

''Suntem în întârziere. Nu trebuie să ascundem asta'', a subliniat el.

''Cred că suntem pe drumul cel bun, există semne în acest sens. Avem energie, ea este pozitivă, mental suntem bine. Şi este adevărat că această lună este foarte importantă pentru a recupera puncte şi pentru a pregăti următorul nostru trofeu, Mondialul cluburilor'', a mai adăugat Zizou

Dublu deţinător al Ligii Campionilor, Realul lui Zidane are oportunitatea de a obţine la jumătatea lunii decembrie al 8-lea său trofeu în doi ani, Cupa Mondială a cluburilor din Emiratele Arabe Unite.

În Campionatul Spaniei, echipa madrilenă se află pe locul 3 (cu 24 puncte) la zece lungimi de Barca (locul 1, cu 34 puncte) şi la şase puncte de Valencia (locul 2, cu 30 puncte). Primele două clasate se întâlnesc duminică seara pe Mestalla, în etapa a 13-a. Realul o primeşte la rândul său pe retrogradabila Malaga, sâmbătă după-amiază.

Pentru a justifica întârzierea Realului, un ecart niciodată refăcut în istoria La Liga de o viitoare campioană, Zidane a refuzat să se ascundă în spatele multiplelor accidentări care i-au slăbit echipa.

''Acesta este fotbalul, absenţele fac parte din joc şi nu vreau să-mi găsesc scuze. Cele 10 puncte (diferenţă) nu sunt legate doar de accidentări, este un pic din fiecare'', a spus el.

''Sunt responsabil pentru toate acestea, iar noi vom încerca să recuperăm întârzierea pe care o avem, nimic mai mult. Ştiu că o vom face, sunt convins de asta, cu toţii suntem convinşi de asta'', a conchis el.

Afla mai multe despre: zinedine zidanereal madridecartfc barcelonasosluna decisivafrancez 

viewscnt
Articole similare