Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul super transfer pe care Răzvan Lucescu îl face după ce a câştigat Liga Campionilor Asiei. Cine urmează să vină în iarnă

Primul super transfer pe care Răzvan Lucescu îl face după ce a câştigat Liga Campionilor Asiei. Cine urmează să vină în iarnă

Stranieri

Comentarii

Al Hilal a câştigat Liga Campionilor Asiei, însă oficialii lui Al Hilal sunt în continuare decişi să întărească şi mai mult echipa. Presa arabă a aflat primul jucător care ar urma să sosească în fereastra de transferuri din această iarnă.

Cu Răzvan Lucescu pe bancă, Al Hilal are un sezon excelent. Echipa din Riad a câştigat Liga Campionilor Asiei şi în campionat se află pe primul loc, cu 20 de puncte, la egalitate cu Al Nassr şi Al Ahli, dar cu un meci în minus faţă de cele două. Însă şeicii de la Al Hilal vor o echipă şi mai puternică.

Jurnaliştii arabi susţin că oficialii campioanei Asiei au făcut deja o listă de transferuri şi primul jucător care ar urma să sosească ar fi brazilianul Edenilson, care este sub contract cu Internacional. De altfel, Al Hilal a vrut să-l transfere şi în vară, însă atunci n-a avut prea mult succes.

Edenilson are 29 de ani, este mijlocaş central şi de-a lungul carierei a mai jucat pentru Caxias, Corinthians, Udinese, Genoa şi din vara lui 2018 este sub contract cu Internacional. Pe site-ul transfermarkt.com este cotat la 3 milioane de euro.

Afla mai multe despre: al hilal 

viewscnt
Articole similare