Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul titular care a plecat de la FC Barcelona în această vară. Câţi bani vor primi catalanii

Primul titular care a plecat de la FC Barcelona în această vară. Câţi bani vor primi catalanii

FC Barcelona

Comentarii

Paulinho revine de unde a plecat. Guangzhou Evergrande a anunţat că mijlocaşul Barcelonei revine, la un an distanţă de momentul în care a fost cumpărat de catalani.

Vara aceasta ne-a adus încă o mutare interesantă. Guangzhou Evergrande a anunţat pe site-ul oficial că a reuşit să-l împrumute pentru un an pe Paulinho, cu opţiune pentru un transfer definitiv în valoare de 50 de milioane de euro. Internaţionalul brazilian fusese vara trecută cedat de Guangzhou Evergrande la FC Barcelona, în schimbul a 40 de milioane de euro.

A fost mutare pentru care conducerea catalană a fost criticată la acel moment, dar până la urmă Paulinho s-a dovedit un transfer inspirat. Acum, după ce Brazilia a fost eliminată de la Cupa Mondială, Paulinho revine în China. Potrivit AS.com, Paulinho a rămas în Europa pentru a-şi rezolva transferul la Guangzhou Evergrande.

Pe de altă parte, cei de la AS susţin că transferul lui Paulinho în China n-ar fi fost finalizat, deoarece FC Barcelona nu este de acord cu varianta împrumutului şi vrea 50 de milioane de euro în schimbul jucătorului.

Afla mai multe despre: fc barcelonaguangzhou evergrandepaulinho 

viewscnt
Articole similare