Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer al iernii la FC Barcelona: au început deja negocierile! Ce fotbalist e dorit pe Camp Nou

Primul transfer al iernii la FC Barcelona: au început deja negocierile! Ce fotbalist e dorit pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Nelson Semedo (26 de ani) nu a dat satisfacţie şi are zilele numărate la FC Barcelona. Fundaşul dreapta portughez va fi înlocuit cu Lukas Klostermann (23 de ani), de la RB Leipzig. Eric Abidal l-a propus pe neamţul de la surpriza sezonul din Liga Campionilor, iar presa din străinătate a aflat planurile grupării catalane în ceea ce-l priveşte pe fotbalistul adus de la Benfica în 2017.

Semedo a vrut să plece de la FC Barcelona încă din vară, însă i s-a promis postul de titular pe Camp Nou şi astfel a fost convins să rămână. Totuşi, prestaţiile sale nu au fost convingătoare, iar acum şefii catalani i-au găsit un înlocuitor portughezului. Varianta Lukas Klostermann se află pe masa conducătorilor echipei blaugrana, scrie SkySports, care mai notează faptul că au început deja negocierile pentur apărătorul din Germania.

Klostermann s-a făcut remarcat cu Leipzig în campionat şi în Liga Campionilor, iar un atuu în negocierile Barcelonei cu nemţii este faptul că înţelegerea dintre jucător şi Leipzig expiră vara viitaore, iar ratativele pentru prelungirea înţelegerii sunt în impas. De aceea, Leipzig este gata să asculte propuneri pentru a nu-l pierde gratis peste 6 luni.

Bayern şi Juventus şi-au manifestat interesul, dar Barcelona pare a fi în pole position - 35 de milioane de euro este preţul cerut de Leipzig pentru fundaşul de 23 de ani. Lukas Klostermann a jucat 23 de meciuri în acest sezon la RB Leipzig, pentru care a marcat de două ori şi a livrat două pase de gol. În acest moment, neamţul are o cotă de 35 de milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: nelson semedofc barcelonalukas klostermann 

viewscnt
Articole similare