Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer al lui Jurgen Kloop după cucerirea titlului în Premier League. Fotbalistul şi-a luat "rămas bun" de la colegi

Primul transfer al lui Jurgen Kloop după cucerirea titlului în Premier League. Fotbalistul şi-a luat "rămas bun" de la colegi

Fotbal

Comentarii

Jurgen Kloop este cunoscut drept un antrenor care este într-o continuă căutare a perfecţiuneii. Tocmai de aceea, neamţul nu se relaxează nici după cucerirea primului titlu în Premier League pentru Liverpool, după 30 de ani.

Jurgen Kloop şi-a îndreaptat atenţia către campionatul pe care îl cunoaşte cel mai bine - Bundesliga. După ce "pista" Timo Werner a picat, iar atacantul a semnat cu Chelsea, antrenorul lui Liverpool ar fi accelerat negocierile cu mijlocaşul lui Bayern Munchen, Thiago Alcantara.

The Mirror anunţă că spaniolul şi-ar fi dat acordul pentru a evolua la Liverpool din sezonul viitor. Ba mai mult, Thiago şi-ar luat rămas bun de la colegi. De asemenea, publicaţia germană Bild anunţă că Thiago Alcantara va părăsi pe Bayern Munchen pentru o formaţie din Premier League.

Mijlocaşul în vârstă de 29 de ani i-ar costa pe "cormorani" o sumă în jurul a 75 milioane de euro. Thiago a ajuns pe Allianz Arena în 2013, atunci când au plătit 25 de milioane de euro, profitând şi de faptul că jucătorul se îndrepta către ultimele şase luni de contract şi ar fi putut pleca liber.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare