Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer al lui Napoli în această vară! Doar patru milioane de euro pentru un jucător din Premier League

Primul transfer al lui Napoli în această vară! Doar patru milioane de euro pentru un jucător din Premier League

Serie A

Comentarii

Napoli a realizat primul transfer al verii, anunţă presa din Italia. Echipa antrenată de Carlo Ancelotti şi-a asigurat serviciile unui jucător din Premier League în schimbul a doar patru milioane de euro.

David Ospina, 30 de ani, a fost transferat definitiv de Napoli de la Arsenal, în schimbul a doar patru milioane de euro. Acordul "tunarilor" a venit încă din vara anului trecut, atunci când portarul columbian a fost împrumutat în Serie A, acum Napoli doar a trebuit să activeze clauza din contractul jucătorului. 

Portarul care în aceste zile se află la Copa America alături de naţionala Columbiei, fiind titular în victoria din primul meci cu Argentina (2-0), nu a fost titular de bază la Napoli sezonul trecut, accidentările jucând un rol important. 17 prezenţe în Serie A a acumulat Ospina, care a încasat 20 de goluri, ţinând poarta intactată în doar cinci partide. 

Atletico Nacional din Columbia şi Nice sunt echipele pentru care a evoluat Ospina înainte să fie transferat de Arsenal, în 2014, în schimbul a patru milioane de euro. 

Afla mai multe despre: transfer napoliancelottiarsenalospina 

viewscnt
Articole similare