Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer al noului antrenor de la AC Milan: Timo Werner de la RB Leipzig

Primul transfer al noului antrenor de la AC Milan: Timo Werner de la RB Leipzig

AC Milan

Comentarii

În Italia persistă informaţia că Ralf Rangnick va sta pe banca lui AC Milan din sezonul viitor, iar tehnicianul german nu va fi doar un simplu antrenor, ci va ocupa şi poziţia de director tehnic, astfel va avea şi responsabilitatea transferurilor.

Ţinta principală a lui Rangnick odată ce va fi instalat la clubul rossonero va fi transferul lui Timo Werner de la RB Leipzig. Atacantul naţionalei Germaniei este dorit însă şi în Premier League, Jurgen Klopp considerându-l o soluţie ideală pentru atacul lui Liverpool. 

Avantajul lui Milan ar putea fi chiar antrenorul german. Rangnick a fost cel care l-a adus pe Werner la Leipzig de la Stuttgart în 2016 pentru doar 14 milioane de euro, iar neamţul vrea să lucreze din nou cu atacantul care rupe plase în Bundesliga, susţine Sport Mediaset. Totuşi nu va fi o misiune uşoară pentru Milan şi nu doar pentru faptul că Werner este dorit şi în Premier League, dar suma de transfer cerută de Lepzig este de aproximativ 80 de milioane de euro, ceea ce reprezintă bugetul de transferuri al lui Milan pentru sezonul viitor. 

În vârstă de 24 de ani, Timo Werner a marcat 27 de goluri în acest sezon pentru Leipzig. La prima reprezentativă are 11 reuşite în 29 de selecţii. 

Afla mai multe despre: timo wernerac milantransfer 

viewscnt
Articole similare