Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer al şeicilor de la Newcastle! Salariu de 12 milioane de euro anual pentru un star din Serie A

Primul transfer al şeicilor de la Newcastle! Salariu de 12 milioane de euro anual pentru un star din Serie A

Premier League

Comentarii

Un fond de investiţii public din Arabia Saudită este în negocieri avansate pentru cumpărarea clubului Newcastle United, ceea ce ar însemna că se va naşte o nouă forţă în Premier League. "Coţofenele" au pregătit deja primul transfer după ce clubul va avea un nou patronat.

Kalidou Koulibaly (28 de ani) este ţinta celor de la Newcastle, însă fotbalistul lui Napoli mai este dorit de cluburi importante, precum Manchester City, Manchester United sau Paris Saint-Germain, însă publicaţia franceză Le10Sport susţine că Newcastle ar avea avantajul. 

Pe lângă suma de transfer de 80 de milioane de euro, stabilită de Aurelio De Laurentiis, conducătorul lui Napoli, "coţofenele" îi vor oferi un salariu anual de 12 milioane de euro lui Koulibaly, o sumă considerată mare şi pentru echipe cu bugete infinite, ca City sau PSG. 

Koulibaly mai are contract cu Napoli până în 2023, însă simte că este momentul să plece într-o nouă aventură. Din 2014 la Napoli, el a mai fost dorit de Newcastle şi în 2015, însă a ales să rămână la gruparea din sudul Italiei. 

Afla mai multe despre: koulibalynewcastle 

viewscnt
Articole similare