Experiențe împreună.
You are here:

Primul transfer al verii făcut de FCSB. Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Bălgrădean. Cât plătesc roş-albaştrii

Primul transfer al verii făcut de FCSB. Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Bălgrădean. Cât plătesc roş-albaştrii

FCSB

Comentarii

Tânărul portar român Ştefan Târnovanu rămâne, deocamdată, singurul jucător transferat de FCSB pentru sezonul viitor.

Singurul transfer făcut de Gigi Becali la FCSB pentru vara viitoare

În această perioadă de criză, Gigi Becali nu se mai gândeşte la transferuri, ci la cum să scape de jucători, astfel că goalkeeper-ul transferat de la Poli Iaşi pare să fie singurul jucător care va ajunge la FCSB, la 30 iunie, pe lângă fotbaliştii care urmează să revină după ce au fost împrumutaţi.

Ştefan Târnovanu, înlocuitorul lui Bălgrădean la FCSB

În vârstă de doar 19 ani, Ştefan Târnovanu a apărat în 12 meciuri în această ediţie a Ligii 1 şi a încasat nu mai puţin de 24 de goluri, fără să izbutească să ţină poarta intactă în vreo partidă. Cu toate acestea, Gigi Becali îşi pune mari speranţe în el şi vrea ca goalkeeper-ul ieşean să îl înlocuiască pe Cristian Bălgrădean, care a semnat deja cu CFR Cluj şi a fost băgat în şomaj tehnic de patronul FCSB-ului.

Prin urmare, Târnovanu, singurul jucător acontat de FCSB pentru sezonul viitor, ar urma să se bată pentru locul de titular cu alţi doi tineri portari. Andrei Vlad, în vârstă de 20 de ani, şi Toma Niga, în vârstă de 22 de ani, amândoi aflaţi, în acest moment, în lotul vicecampioanei.

"Ce portar? Am văzut despre Vâtcă! Ce e asta? Nu e adevărat. Dacă voiam să-l ţin pe Bălgrădean, semnam cu el. Ce să fac eu cu Vâtcă? Noi avem trei portari, Niga, Vlad şi Tîrnovanu. Sunt de mare viitor. Eu vreau să fac bani la fotbal. Eu vreau să intru în Europa League şi să plătesc bani pe prime şi salarii şi după să intru în faliment? Nu, eu intru şi vând jucătorul cu 7 milioane de euro", spunea Gigi Becali.

  • 1,97m - atât măsoară Ştefan Târnovanu
  • 200.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru Târnovanu
  • 300.000 de euro este cota portarului transferat de FCSB, conform Transfermarkt.de

Târnovanu, trecut pe linie moartă la Poli Iaşi după ce a fost transferat de Gigi Becali la FCSB

Portarul în vârstă de 19 ani a fost lăsat la Poli Iaşi sub formă de împrumut, până în vară, dar a fost trecut pe linie moartă. Târnovanu a fost titular la începutul sezonului, însă eşecul cu 5-2 în faţa Craiovei l-a făcut să-şi piardă locul de titular. Mai ales că Târnovanu greşise şi în înfrângerea cu 1-0 în faţa lui Sepsi.

Ştefan Târnovanu riscă să nu mai joace deloc în acest sezon şi să piardă şi contactul cu naţionala de tineret a României, acolo unde fusese convocat de Mirel Rădoi, la ultima acţiune. Până să fie scos în poartă de Mircea Rednic

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe