Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer al verii la Liverpool! "Cormoranii" au bătut palma cu Bayern pentru Thiago Alcantara

Primul transfer al verii la Liverpool! "Cormoranii" au bătut palma cu Bayern pentru Thiago Alcantara

Liverpool

Comentarii

Transferul lui Thiago Alcantara (29 de ani) la Liverpool e aproape făcut. Bild anunţă că presiunea pusă de Jurgen Klopp, antrenorul "cormoranilor", a fost decisivă. Mijlocaşul e unul dintre favoriţii tehnicianul care a transformat-o pe Liverpool în campioana lumii.

Liverpool e aproape să-l trasfere pe Thiago de la Bayern. Bavarezii nu vor să-l piardă gratis pe mijlocaşul spaniol, iar negocierile cu omologii de pe Anfield sunt aproape finalizate. Liverpool va plăti 35 de milioane de euro pentru a-l lua pe Thiago, mijlocaşul crescut la FC Barcelona, potrivit Bild.

Contractul dintre Thiago şi Bayern expiră în vara viitoare, iar Karl-Heinz Rummeninge, preşedintele nemţilor, a spus că fotbalistul îşi doreşte să încerce ceva nou înainte de finalul carierei sale. Sursa citată scrie că presiunea pusă de Klopp pentru realizarea transferului a fost esenţială în această tranzacţie.

Sosirea lui Thiago pe Anfield e, poate, un semn că unul dintre mijlocaşii centrali ai lui Liverpool va pleca. Principalul "suspect" este Naby Keita. Sosit în 2018 pe Anfield, pentru o sumă impresionantă, 60 de milioane de euro, jucătorul de culoare nu a confirmat. În acest sezon a strâns doar 9 meciuri în Premier League pentru "cormorani", iar Klopp a cochetat cu ideea de a-l pune chiar pe lista de transferuri.



În acest sezon, Thiago Alcantara a câştigat eventul cu Bayern Munchen şi are şanse să câştige Liga Campionilor, bavarezii fiind cea mai în formă echipă din lume înainte de finalul campionatului din Bundesliga.

  • 48 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Thiago în acest moment, potrivit transfermarkt.com
  • 3 goluri şi două pase de gol are în cont mijlocaşul, în 36 de meciuri jucate în toate competiţiile pentru Bayern

Afla mai multe despre: thiago alcantaratransferlivepoolbayern 

viewscnt
Articole similare