Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer din 2019 pentru Barcelona. Catalanii aduc un star de la PSG, oficialii clubului francez sunt revoltaţi: ”Ne-a înşelat, e lipsă de respect!”

Primul transfer din 2019 pentru Barcelona. Catalanii aduc un star de la PSG, oficialii clubului francez sunt revoltaţi: ”Ne-a înşelat, e lipsă de respect!”

FC Barcelona

Comentarii

Presa din Franţa anunţă primul transfer al Barcelonei din 2019, iar acesta vine chiar de la campioana din Hexagon, Parin Saint-Germain. Mai rămâne de stabilit momentul în care jucător se va alătura lotului condus de Ernesto Valverde.

Adrien Rabiot, mijlocaşul lui PSG în vârstă de 23 de ani, s-a înţeles cu FC Barcelona şi, cel mai probabil, va semna un pre-contract odată ce va intra în ultimele şase luni de contract, adică începând cu 1 ianuarie, anunţă francezii de la Le Parisien. 

Jucătorul este curtat de mult timp de Barcelona prin intermediul lui Eric Abidal, iar Rabiot a refuzat de mai multe ori să îşi prelungească contractul cu PSG, iar directorul sportiv al campioanei Franţei a confirmat recent faptul că fotbalistul va pleca. O urmare a acestei decizii va fi absenţa mijlocaşului cu şase apariţii în naţionala Franţei din primul "11" al lui Thomas Tuchel.

”Jucătorul m-a informat că nu va semna contractul şi că vrea să părăsească echipa la finalul sezonului, adică la sfârşitul contractului său. Pentru jucător, consecinţa este foarte clară: el va rămâne pe bancă pentru o perioadă nedeterminată”, a declarat Antero Henrique, directorul sportiv al lui PSG.

Antero Henrique susţine că jucătorul şi impresarul său i-au tot promis că vor semna un nou contract, dar, în realitate, au tras de timp pentru ca Rabiot să nu fie scos din primul ”11”: ”Se pare că jucătorul şi reprezentantul său ne-au înşelat timp de câteva luni. Trebuie să adaug că această situaţie este lipsită de respect faţă de club şi faţă de fani. Mai ales că este un jucător care a evoluat sub culorile noastre încă de la copii şi juniori”.

Rămâne de văzut dacă Barcelona va aştepta să îi expire contractul lui Rabiot sau va încerca să se înţeleagă cu PSG pentru ca jucătorul să vină încă din această iarnă pe "Camp Nou".

20 de meciuri a jucat Rabiot în acest sezon pentru PSG, în care a reuşit să marcheze de două ori şi să ofere o pasă de gol, toate reuşitele venind în Ligue 1.  



”Se pare că jucătorul şi reprezentantul său ne-au înşelat timp de câteva luni. Trebuie să adaug că această situaţie este lipsită de respect faţă de club şi faţă de fani. Mai ales că este un jucător care a evoluat sub culorile noastre încă de la copii şi juniori. ”

Afla mai multe despre: adrien rabiotfc barcelonapsgtransfer 

viewscnt
Articole similare