Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer din era Eugen Neagoe. Dinamo aduce un jucător liber de contract, care a fost dorit şi de CFR Cluj

Primul transfer din era Eugen Neagoe. Dinamo aduce un jucător liber de contract, care a fost dorit şi de CFR Cluj
Comentarii

Eugen Neagoe a fost numit oficial pe bancă lui Dinamo luni, 3 iunie, la doar câteva ore după ce clubul din şoseaua Ştefan cel Mare a anunţat despărţirea de Mircea Rednic. Astfel, la doar 24 de ore de la numire, Neagoe a pregătit primul transfer.

Lotul lui Dinamo se va reuni în doar două săptămâni, iar Eugen Neagoe are puţin timp la dispoziţie pentru a îşi face o echipă capabilă să joace în play-off sezonul viitor. Astfel, tehnicianul în vârstă de 51 de ani şi-a dat acceptul pentru transferul lui David Caiado, potrivit Fanatik. 

David Caiado Dias, în vârstă de 32 de ani, are contract cu Gaz Metan Mediaş până pe 30 iunie şi poate ajunge gratis la Dinamo, dar Edward Iordănescu se poate pune în calea "câinilor". Aceeaşi sursă menţionează că manager-ul general de la Gaz Metan îi pregăteşte o ofertă generoasă lui Caiado pentru a îl determina să rămână la Mediaş. Decizia fotbalistului va fi comunicată la finalul săptămâni. 

  • 27 de meciuri a jucat Caiado sezonul trecut la Mediaş. A înscris cinci goluri şi a oferit trei pase de gol
  • Şapte selecţii are fotbalistul la reprezentativele de tinere ale Portugaliei 
  • 250.000 de euro este cota lui Caiado, potrivit transfermarkt

A FĂCUT ISTORIE ÎN LIGA 1 ŞI A FOST DORIT DE CAMPIOANĂ 

Caiado, care evoluează pe postul de mijlocaş stânga, a scris istorie în Liga 1 când a devenit primul jucător luxemburghez din istoria campionatului nostru. El are şi cetăţenie portugheză. În iarnă, a fost dorit de Toni Conceicao la CFR Cluj, dar nu a mai ajuns în Gruia şi tehnicianul portughez a fost demis în luna februarie. De asemenea, şi Neagoe l-a dorit pe Caiado la Sepsi. 

El a fost adus de Gaz Metan de la Ponferradina şi a mai jucat de-a lungul carierei sale la echipe precum Sporting Lisabona, Estoril, Trofense, Zaglebie Lubin, Olympiakos Nicosia, Beroe Stara Zagora, Tavriya Simferopol, Vitoria Guimaraes şi Metalist Kharkiv. 

Afla mai multe despre: david caiadodinamotransferneagoe 

viewscnt
Articole similare